FÉNYPONTOK Integrált Energetikai Rendszer

Meditációs és Oktató Központ
 
2000 Szentendre,
Bogdányi utca 21.
hátsó iroda
 
Email:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
           Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0630 546.90.91

 

 
Gosztolai hétvége
2018. május 11-13 ig meditáció sorozat az Őrség lábánál...
 
Két éjszaka, teljes ellátás, hét meditáció...
Ára: 65 eft
jelentkezés e-mailben
utazás egyénileg
Az esemény korlátozott létszámban kerül megrendezésre /40 fő/, mert szeretnék mindenkire személyesen odafigyelni...
 
Érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. os e-mail címen lehet.
Bővebben a Gosztola menűpont alatt...

 

 

Meditációk: 

2018. Május 4. 18:00 -20:00

2018. Június 1. 18:00 -20:00

2018. Július 6. 18:00 -20:00

2018. Augusztus 3 18:00 -20:00

2018. Szeptember 7 18:00 -20:00

Érkezés 17.30-17.55 ig

Bejelentkezés:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. os e-mail címen lehet.

Ára: 5.000.- / meditáció, tehát ha végig maradni szeretnél az 10 eft lesz.

Helyszín: 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.  

BIJÓ Rendezvényközpont

 

Két meditáció lesz megtartva, mint ahogy szokott, székekkel és hangosítással.

Bejelentkezés 24 órával a kezdés előtt szükséges és mindenki számára javasolt, ha nem szeretne a felkészítésből kimaradni. :)

 

Korunk aktuális energetikai változásaival kapcsolatos információkat a meditációkban találsz.

Minden esetben javasolt a feltőltött meditációkat elvégezni, mert az egyedi kezelések hatékonyságával bírnak. Így a visszajelzések alapján, rengeteg alkalommal már az egyedi kezelésre nem is volt szükség.

Mindegyik esetben a felkészítés a bejelentkezéskor kezdődik el – ezért érdemes személyesen telefonálni – ez a folyamat a kezelést megelőző 48 órában felerősödik, majd a kezelés végeztével 42-53 napig tart a munka az energetikai tartományokban.

 

A Fénypontok Integrált Energetikai rendszer változásáról….

 2014 első felében jött létre az új integrált energetika. Érzet társul hozzá: biztonság, intenzitás, szabadság, erő. Ezt az erőt a honfoglaláskorban őseink is uralták Koppány vezérig bezárólag, ahol minden megváltozott.

 Aki ismer, tudja, hogy nem csatlakozunk senkihez, nem másoljuk senki hitét vagy értékrendjét, és tiszteletben tartjuk a múltját, jelenét, jövőjét.

 Valami új, valami más született igazodva a kor energetikájához, feladataihoz. Az ősi magyar hitvallásra épült, a dualitásra. Az emberben lévő egységre, a női és férfi oldal egy testben történő teljes elfogadására. Ez lesz kiterjesztve a családok, az ország és a föld új energetikájában.

 Sokan a meditációinkon felfedezhetik a sámánizmusban található elemeket. Nem véletlen, hiszen a mesterek /égi/ támogatásával és közreműködésével dolgozunk. Dolgozunk csendben és alázattal. Nem hangoskodunk, nem megyünk ki a fényre. Akinek ez kell, talál épp eleget.

 Mi csak megyünk előre és szívesen vesszük azokat, akiknek ez kedves és biztonságot ad. Köztünk nincs rivalizálás, tudálékosság vagy nagyravágyás. Köztünk csak az egység létezik.

 Hogy mi lesz a jövőnk, hogy miként terjeszkedünk, sokasodunk? Hmmm… Az alapjaink erősek, a hitünk töretlen, az egységünk több próbát megélt és csak erősödött. A hozzáadott munkánk, befektetett időnk okán folyamatosan fejlődünk és érünk el sikereket. A szűrőnk az új társak befogadására intenzív.

 Nyugodt és kiegyensúlyozott rendszer ez, köszönhetően a mögöttünk álló erőnek és az erő ismeretének, hiszen lassan hat éve már, hogy elkezdtük.