CSOPORTOS TISZTÍTÁS

Zene: Jonathan Goldmann: Holly Harmonie

Sananda Fénypontok Integrált Energetikai Rendszer segítségével fogunk együtt dolgozni.

Javasolt mindenkinek, aki nagyobb léptekkel szeretne elindulni a számára fontos célok felé, vagy csak arra vágyik, hogy magabiztosabb, boldogabb, felszabadultabb legyen, megszabaduljon a testi és lelki betegségeitől, fel szeretné venni az új energetika rezgérsét. Ennek kapcsán, már nem a megértésével kell foglalkoznunk, hanem a felkészülésünkkel.

A csoportos tisztítás menete a következő:

Mindenki elhelyezkedik kényelmesen az általa hozott polifoam-on, párnán és takarón.

Maximum 10 perces aktuális bevezető után az első rész 60-70 perc időtartamot vesz ígénybe. Ez idő alatt félhomályban, zenei háttérrel történik a csoportos tisztítás. Ebben a szakaszban egy általános tisztítást hajtunk végre. Ezt egy 20-40 perces szünet követi, majd ezután jön a második rész, amikor az egyedi, már építő energetikai és szellemlények segítségével alakítjuk ki a jövőnket. Ez szintén 60-70 perc időtartamot vesz ígénybe.

Nem kell szerepelned, nem teszek fel külön kérdéseket, hogy ki és miért jött, illetve mit érzett. Maximális diszkréció mellett dolgozunk.

Kérlek csak akkor gyere, ha a következő napokban tudod vállalni a következőket:

- 9 napig ne igyál alkoholt

- a testedzést kerülni kell a tisztítás követő 5 napban, majd folyamatosan terheld a tested

- sok pihenés

- napi 2-3 liter folyadék

- kíméletes étrend

- ne szaunázz egy hétig

A tisztítás követő 9 napban érezhetsz:

szédülést, lázat, hányingert, hasmenést, hangulatingadozást, véletlenszerű gyorsan elmúló fájdalmat.

Mindezeknek jó események, még akkor is ha kellemetlen, mert ez is bizonyítja, hogy reagál az tested és az évek alatt felgyülemlett blokkok fizikai szinten is távoznak.

Amennyiben úgy látod, hogy a környezetedben másnak is szüksége lehet rá, úgy szívesen látom Őt is. Minél többen vagyunk, annál nagyobb erőt lehet lehívni.

Kérlek hozz magaddal:
szénsavmentes vizet

Szeretteidről fotót, akiknek segíteni szeretnél. A hátuljára kérlek, írd fel a nevet, születési időpontot és azt, hogy miben kérnek segítséget. Limit nincs.:)) ,csak tudjanak róla.

Helyszín: Fénypontok Központ de havonta a főoldalon kiírva.
 
Kezdés előtt kérlek, minimum 20 perccel érkezz meg.
Jelentkezésed e-mailben jelezd felém teljes nevekkel, ha többen jöttök, hogy az előző 2 éjszaka már mindenkit felkészíthessek.
Ára: 3.500.- / fő /meditáció

 

Spirituális emelés:

Javaslom mindazoknak, akik már felkészültek egy ilyen mérvű ugráshoz, mikor is a benne rejlő adottságokat és lehetőségeket, képességeket hozzuk a felszínre. Az emelés előkészítése 15 fős csoportokban történik, majd mindenkivel egyedileg foglalkozom, miután ismét a csoport energetikáját és akkorra már erejét kihasználva fejezzük be a három órás folyamatot. Ha képekben szeretném mindezt megjeleníteni ,akkor képzeld el, hogy a spirituális világban minden tisztítással és kezeléssel csak egy lépcsőt lépsz felfelé, amiből a két kezelés vagy tisztítás közötti időben egy picit lejebb csúszol. Ebben az esetben 3-5 lépcsőt lépünk fel az Entitások segítségével és jóváhagyásával, azonban értelemszerűen a blokkok, fájdalmak, sértettségek, félelmek tömege is nagyobb. Ezért nehezebb ez az időszak. Szintete, amit meg kell élned, nem hagyunk ki, egyszerre tisztítjuk meg. Ezért kell Az Entitásoktól a jóváhagyás. Minden megváltozik, letisztul, átalakul, hogy könnyebben élhesd az életed. Ha tényleg készen állsz erre, csak akkor jelentkezz.

Utána egy nap pihenés és nyugalom ajánlott, majd hét nap elteltével vagy később ismét egy találkozó szükséges, hogy a változásokat ellenőrizhessem.

Bejelentkezést követően a folyamatot „jóvá kell hagyatnom” és ha az összes engedély adott és egyezik a szándék és a felsőbb terv, illetve ennek az időszerűsége, akkor visszajelzek és már csak az időpontot kell kivárni és elkezdjük az átalakítást.

A visszajelzések menűpont alatt olvashattok az eddig átélt élményekről, az emeléssel kapcsolatban.

Helyszín: Fénypontok központ Párizsi utca