Élmények Gosztola

Gosztola Gyöngye vàr minket az elragadó környezetével ès utànozhatatlan atmoszfèràjàval egy csodàlatos erdei környezetben: az Őrség lábánál. A hely energetikàja teszi lehetővè a mèg hatèkonyabb fejlődèst. Ezèrt esett a vàlasztàs erre a kis falura. Javaslom mindenkinek, aki nem csak elviekben szeretne tenni magáért, hanem meri megtapasztalni, hogy mire képes a Föld és az Entitások ereje ötvözve a dualitás elemeivel. Felkészítés a fejlődésre kérés esetén megoldható a szentendrei központban, -amennyiben nem a csoporttal, hanem egyénileg foglalsz szállást, eltérő időpontban- ahol konkrét a helyre szabott meditációval és utmutatóval felkészűlve kezdhet neki az intenzívebb átalakulási folyamatának....

Olvassátok szeretettel a gosztolai élménybeszámolókat.

2018. február

Szia Viktor, 

Nagyon köszönöm ezt a gosztolai hétvégét. :)

Kicsit fura, mert úgy érzem nem lehet ezt a hétvégét szavakba önteni, ott kell lenni, meg kell tapasztalni. Kicsit olyan ez mikor látod a gyönyörű napfelkeltét, leszeretnéd fotózni, de nincs olyan eszközöd, ami úgy igazán visszaadná azt, amit Te akkor ott látsz és érzel. Egyszerűen csak tudom és érzem, hogy ott vagyok most ahol lennem kell, hogy abba az irányba megyek amerre kell. 

Ha most írnál, hogy pakoljak, mert megyünk Gosztolára, kérdés nélkül megtenném. 

Imádtam minden pillanatát, hisz ez mind rólunk szólt és közben még is mindenkiről egyenként. 

Köszönöm, hogy mindezt megtapasztalhattam és átélhettem. 

Köszönöm,

A.

GOSZTOLA 2018 02 16-18 bejegyzés a naptáramban..várakozás..izgalom, milyen az idő ,milyen a hóhelyzet?

Aztán végre  amikor már azt hittük eltévedtünk,itt már nincs semmi..egy kis segítséggel megérkeztünk.A szálloda
kedves szép,az ellátás bőséges,a falú aranyos,de amiért jöttünk,a meditációk feltöltő energiája az amiért újra és újra itt akarok lenni!
A jó hangulatú bőséges étkezések,a séták,kis testmozgások,s újra,s újra kilépni a fizikai világ lehúzó energiájából
tisztulni,töltekezni ez az amiért érdemes a fél országot átutazni,megállni,és elindulni befelé önmagunk felső énjéhez.
7 meditáció..1 hétvégén,még napok múlva is lebegek egy kicsit..az Égi segítőknek köszönhetően mintha repültünk volna hazafelé a napsütésben!
S májusban újra vár a csoda Gosztolán..Köszönöm,hogy ott lehettem: E.

Szia Viktor,

Köszönjük a hétvégét, nagyon jól éreztük magunkat :) kaja szuper volt, a szoba is rendben volt, Gosztola meg maga a nyugalom, szóval megyünk máskor is :) 
Vasárnap én elég feszült voltam, és olyan bizonytalan érzés volt bennem, de hétfőn már pörögtem, nem volt gond. Minden  olyan élesebb lett, mintha fullHDba kapcsoltam volna :) 
Tibi is jól van, tegnap éjszaka valami ronda, fehér fekete rücskös arcú démon szerű valami látogatta meg. Persze jól megijedt és erre a figura elment és nem jött vissza :)
Ja, és várjuk a lottó ötöst:) 
Szép estét, 
A.

Drága Viktor!

Az általad képviselt láthatatlan világgal kapcsolatosan számomra fontos események:

  • Soha nem felejtem el az első találkozásunkat, ez meghatározó volt a későbbiekre,
  • Óriási élmény volt, hogy csinálhattam egy Fénypontok I. tanfolyamot, ezúton is nagyon köszönöm,
  • a januári és a mostani Gosztolai kirándulás egy egységként.

Valamennyi esemény egy új  világot nyitott meg számomra, ez a hétvége is. Annyi mindent szeretnék leírni, megbeszélni veled, de sajnos megint jönnek hozzánk. Nyáron mondtam, hogy nyitottam a világra…lehet, hogy túl nagy a kapu…semmire sincs időm…meg kell tanulnom nemet mondani…

Fantasztikus munkát végeztél, mint mennyiségileg, mint minőségileg. Nagyon vigyáz a fizikai testedre, nem csak magad és a családod felé tartozol felelőséggel. Olyan jólenne találkozni csak nem tudom mikor…

Puszi Gy.

Találkozás  az  őseinkkel  Gosztolán,  2018, febr-16-18-ig  Csodálatos  napsütésben  indultunk, és  az  út  vége-fele  lemosták az  autónkat  és  az utat előttünk,  az  égiek.-Hálás vagyok,   a  létezésnek és  a  szellemi  vezetőimnek,  hogy a  Fénypontokhoz  tartózhatok. Minden  meditációs  találkozás  erősíti  a  hitemet,  hogy  mi  a   küldetésem  itt  a  földön.Gosztola  sok- kérdésemre  adott  választ. -Hasonló  csodát  adott   Abadzsánia,  ott is  a  föld felett  lebegtem,--de  ezt  amit  most    itt  Magyar  földön igazán  magaménak.  itt  éreztem,  hogy ez  az  mit  kerestem, és  végre  meg találtam. az  ott  tartózkodásunk  idején  kisütött  a    nap adta  éltető erejét,  február közepén  nem igazán  megszokott  idő volt. Aztán a  haza   utazásunk  reggelére ,  angyal  szárnyak  megrázták tollaikat  és  az  autóink  szintén  ragyogtak,  mint  utasaik  Köszönök  mindenkinek  mindent,  hogy ezt  végre megélhetem, és alig  várom  a Májusi találkozót.  Szeretettel I.

Kedves Viktor! Nehezen tudom szavakkal kifejezni mit is adott nekem a gosztolai 3 napos elvonulás.Teljesen energiával feltöltve, boldogan értem haza. A környezet, a táj varázslatos, a szálloda, vendéglátás is nagyon jó volt. A legjobb az volt, hogy együtt voltunk, meditáltunk és élveztük a gyógyító energiák hatását, a te szerető, vezető tanításaidat, gyógyításaidat. Köszönöm  neked és májusban ismét megyek!   É.

Szia Viktor! Mi köszönjük! Csodálatos megéléseink voltak!  Puszi É.

Kedves Viktor!
Köszönjük a hétvégi meetinget, nagyszerűen éreztük magunkat, mind a foglalkozások mind a környezet mind a szàllás  és az ételek kiváló volt. Andi felszabadult lett a női foglalkozás utan. Nehezünkre esett haza indulni, zamărdi strandra is lementünk jol esett a kettesben lét.
Az energetikát széles vásznúnak, vizszintesen terjedőnek éreztem és érzem most is.
Hála a Fenntieknek, és hála neked is!
Isten áldjon!
 A. és L.
Szia Viktor,

Szeretném megköszönni a Gosztolai hétvégét, feledhetetlen élmény volt. Bár csak tegnap jöttünk el, mégis már most vágyom vissza. Szerintem évek óta nem nevettem ennyit és ilyen felszabadultan, nagyon jó volt a csapat. Rengeteget tanultam és változtam ezalatt a röpke pár nap alatt, sokkal könnyedebben, lágyabban, természetesebben reagálok helyzetekre és felszabadatultabban, magabiztosabban kommunikálok. Hálás vagyok, Mindenkinek, hogy megélhettem ezt a fantasztikus élményt. Köszönöm Neked is, Mindenkinek aki ott volt és Azoknak is akik lehetővé tették számomra ezt a megtapasztalást. Csodálatos élmény volt. Köszönöm :)

 
Üdv,

A.

Sziasztok!

Szeretnem megköszönni a hétvégét: igazán varázslatos volt és minden bizonnyal a fejlődésémet szolgálja.

Gondosan választott helyszín Gosztola Gyöngye Panzió, amely nagyon sok szempontból bizonyult ideálisnak, például megoldás központi kiszolgálás, kedves vidám csapat, stb.
Kicsit az volt az érzésem, hogy lehetetlent azonnal teljesítettek es a csodákra kicsit kellett várni.

A programok úgy éreztem, egymásra épültek és egymást kiegészítették ezáltal kerek egész lett vasárnap délutánra. Minden letisztult.
Nagyon örültem hogy a férfi es a női erő is képviselte magát és hogy mindenki olyan közvetlen volt, lehetett bátran kérdezni.

Hálásan köszönöm Viktornak es Juditnak ezt a hétvégét.

Kellemesen elfáradtam, néha szédültem, konkrétan kacsázva sétáltam a meditáció intenzív energiájától. Sőt KO-val győzött; Kiütött, a szó legnemesebb és legjobb értelmében. Pihenten kicsit és mentem a következő menetre, mert Tudtam, hogy lesz olyan menet, amikor állva maradok és a legvégén egész biztosan én győzök majd, mert ezért mentem: a fejlődésért.

Felejthetetlen élmény volt és egészen biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra részt veszek egy ilyen hétvégén, mert ez egyszeri, megismételhetetlen, és kihagyhatatlan. Ugyanis a résztvevők olyan egységgé kovacsolódtak harmad napra, aminek öröm a részének lenni. Jó volt adni és kapni: odafigyelést, mosolyt, együttérzést, stb.

Ahogy a nagy klasszikus Rocky Balboa mondta: “Egy lépés, egy ütés, egyszerre egy menet.”  Úgyhogy hamarosan jöhet a következő lépés...én már most készülök...május nagyon hamar itt van...

Hálásan köszönök mindent, hamarosan látjuk egymást.

Szoros ölelés,
R.

Kedves Viktor

és Kedves Mindenki aki ott volt!

Szeretném megköszönni ezt a gyönyörű Gosztolai hétvégét!. Minden nagyon csodálatos, szép és jó volt. A hely egyszerűen varázslatos!!!!!

Nagyon jó kis csapott jött ott össze.  A hangulat  is mindig jó volt  ???.

Külön köszönet Juditnak a két meditációért!!! Nagyon nagyon jók voltak.!!!!

Egyszóval a 3 nap CSODÁS volt!!!!!!

A testem a lelkem repdesett a boldogságban végig meg még most is, s ezt szeretném megköszönni mindenkinek , de főleg Neked Viktor!!!!!!

KÖSZÖNÖM

A.

Gosztola

Még soha nem vettem részt hasonló eseményen, örülök, hogy ott lehettem!
Csendes, nyugodt, tiszta környezet, készséges személyzet várt minket.
Igazán jó választás az elmélyülésre és a fejlődés elősegítésére.
A szervezés dicséretet érdemel, tetszett a foglalkozások és szünetek idejének megválasztása és kihasználása. Semmi mással nem kellett foglalkoznom, csak hogy valóban "ott legyek".
Mindehhez hozzájárult, hogy meglehetősen tudatos, érett gondolkodású társaság jött össze, akik érezhetően valamilyen építő jellegű céllal érkeztek.
Kissé megváltozott a hozzáállásom dolgokhoz az eltelt idő alatt, kíváncsian várom a további fejleményeket.
Köszönöm a lehetőséget és mindenkinek sok sikert kívánok!
Remélem, még találkozunk!
L.

Szia Viktor !

Szuper volt !

Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen a három csodás napon!

A napi programok elosztása ideális volt. Jutott idő pihenésre, munkára ?

A háziak kitettek magukért, kedvesek, figyelmesek voltak .

Külön köszönjük, amit értünk tettek / mentes kaják / !

Jól esett a törődés!

 A távolság ellenére könnyen megközelíthető,ideális hely!

Talán annyit, hogy a következő túra előtt mindenki tankoljon fel ásványvízzel ..picit borsosnak érzem az árat /450 ft /..

Mindketten kellemesen elfáradtunk, nehezen találunk vissza a hétköznapokba ?

                                                                                       Puszi   I, P.

Szia Viktor!

Nagyon köszönöm ezt a gosztolai hétvégét!

A nemrég elkezdődött életem egyik meghatározó élményévé vált. Energiával feltöltődve, a föld felett lebegve, boldogan értem haza. Most már tudom, mi az a feltöltődés:-)
A hely energetikája szó szerint fejbe vágott, egy napig nagyon erős fejfájásom volt, ami szombat estére magától elmúlt.
A szálloda és az ételek kifogástalanok, a hely szépsége és nyugalma magával ragadó.

A meditációk itt is hatalmas élményt adtak, csodás megéléseim voltak. A Judit által tartott  meditációk számos olyan technikát adtak, amelyekkel napi szinten javíthatunk a mindennapjainkon.
Ezért a tudásért és a megélésekért külön köszönet Neked és Juditnak.

Nem is emlékszem már, mikor nevettem ennyit, mikor voltam ilyen felszabadult.:-) Nagyon jó kis csapat kovácsolódott egységgé vasárnapra. Akik ott maradtunk az utolsó harmonizáláson szó szerint megtapasztalhattuk ezt.

A hétvége óta valahogy minden könnyebben, gördülékenyebben megy, úgy is mondhatnám: szárnyalok:-)

A csapat nevében is mondhatom, hogy köszönjük Neked azt a sok munkát , amit belefektettél ebbe a hétvégébe. Minden rezdülésed arra irányult, hogy mindenki jól érezze magát és ez - látva a csillogó szemeket - bizton állíthatom, hogy sikerült :-):-)

Jó érzéssel tölt el, hogy megint sikerült kihasználni a Föntiek által nyújtott lehetőséget a változásra, fejlődésre. Bizakodva várom ennek a változásnak a manifesztálódását fizikai szinten is az életemben.

Még egyszer köszönet Mindenkinek, hogy ezt átélhettem és májusban folytatjuk...

Puszi
Sz.

Szia Viktor, 

Nagyon köszönöm ezt a gosztolai hétvégét. :)

Kicsit fura, mert úgy érzem nem lehet ezt a hétvégét szavakba önteni, ott kell lenni, meg kell tapasztalni. Kicsit olyan ez mikor látod a gyönyörű napfelkeltét, leszeretnéd fotózni, de nincs olyan eszközöd, ami úgy igazán visszaadná azt, amit Te akkor ott látsz és érzel. Egyszerűen csak tudom és érzem, hogy ott vagyok most ahol lennem kell, hogy abba az irányba megyek amerre kell. 

Ha most írnál, hogy pakoljak, mert megyünk Gosztolára, kérdés nélkül megtenném. 

Imádtam minden pillanatát, hisz ez mind rólunk szólt és közben még is mindenkiről egyenként. 

Köszönöm, hogy mindezt megtapasztalhattam és átélhettem. 

Köszönöm,

A.