Rezgésszám

Sokan kérdeztétek, hogy mi is az a rezgésszám emelés…
Egy egyszerű képpel élve:
Az Univerzumból, „Fentiektől” érkezik a korona csakránkba (fejtető) egy erős és gyönyörűen tiszta fény.
Mi vagyunk az átalakítói, tehát ha tele vagyunk blokkokkal, amit csak tartunk magunkban,
(sérelmek, félelmek, téves hitrendszer stb.…) akkor a Mi színűnk ebben a példában fekete vagy világosabb, a szürke árnyalati skáláján.
A hófehér fény beérkezik a rendszerünkbe és ahogy átfolyik rajtunk, megváltozik a színe. Ennek következtében már egy – blokkok sűrűségétől függő – szürke árnyalat távozik Belőlünk.
A vonzás törvénye szerint ugyanez a szín lép velünk kapcsolatba, reagál Ránk. Legyen ez szituáció, vagy ember.
Ezért van szükség energetikai tisztításra, hogy a kiáramló grafitszürke - szürke árnyalat világosodjon…. A reakciók/ink megváltozzanak.


Az EGÓ-ról…

 

Csak egy pár szó, hogy értsd….

 

Képzelj el egy csövet, amiben részecskék vannak. Amikor alacsony egoról beszélünk, akkor a szóban forgó részecskék száma kevés, tehát sok üres tér található körülöttük.

Az alacsony ego 0-35 % között található.

Amikor egy ilyen típusú emberrel találkozunk, akkor csak azt láthatjuk, hogy könnyen elbizonytalaníthatjuk és megváltoztathatjuk a döntését.

Ilyenkor a mi részecskéink az övéivel keverednek és elkezdik uralni és kitölteni a teret, ebben a csőben.

Amikor egy magas egoval rendelkező emberrel találkozunk, akkor az Ő részecskéi annyira szorosan helyezkednek el egymás mellett és olyan sokan vannak, hogy a mieink közül nem tud behatolni egy darab sem a rendszerébe, tehát a döntését nem tudjuk megváltoztatni. Viszont Ő a túlzott mennyiségű részecskéi miatt befolyásolhat másokat.

 

Az optimális állapot a fentiek sugallatainak a befogadására 45%...

 

 

Megbocsátás Ima

Isten Szeretetével és Békéjével Kérlek Mennyei Atyám, bocsásd meg minden bűnömet, minden vétkemet, minden sértettségemet, minden sérelmemet minden szomorúságomat, minden bánatomat, minden bántalmamat és mindenbosszúmat, amit ebben az életemben és az előző életeimben elkövettem valamikor és bármikor, bárhol,  bárkivel szemben és önmagammal szemben, akár szóban , akár gondolatokban, akár cselekedetekben és tettekben akarva vagy akaratlanul tettem.

Kérek Mennyei Atyám kegyelmet és bűnbocsánatot és feloldozást az összes elkövetett bűnöm és cselekedeteim alól önmagamra az egész családomra 2000 íziglen visszamenőleg az egész család fámra és a barátom, vagy kedvesem, vagy a férjem – feleségem, gyermekeim család fájára is.

Köszönöm , Mindörökké Ámen.