Vágyak

 

A vágyaink tekintetében a legegyszerűbb példát a tökéletes párkapcsolat és a méltó társ bevonzásával szeretném bemutatni. Természetesen ez a módszer átvetíthető egy tökéletes munkahely, egy másik lakás, vagy egy komplex, új, harmonikus élet kialakítására is.

 

Térjünk vissza a tökéletes társra:

 

Képzeljetek Magatok elé egy útszakaszt, ahol Ti álltok az egyik felén és a végében a Számotokra küldött Tökéletes, Méltó Társ. Elöljáróban szeretném a tökéletes és a méltó közötti különbséget kihangsúlyozni: ha a tökéletes a véglegest jelenti, akkor a méltó egy életszakasz része, egy segítő kéz, aki ezen a szakaszon átvezet. Ennek tekintetében közeli és távoli jövőről beszélhetünk.

Tehát vissza az eredeti képhez: Te állsz az út egyik végében és Előtted, a távolban még csak egy alakot érzékelsz. Ahhoz, hogy minél közelebb jussál ehhez az alakhoz, át kell, hogy kelj azon az úton, ami tele van Számodra, a fejlődésed és tanulásod érdekében előkészített akadályokkal. Kisebbekkel és nagyobbakkal. Ezeken kell átjutnod. Az akadály lehet egy rossz megtapasztalás, negatív élmény egy kapcsolaton belül, lehetnek csalódások, benne lehet, hogy hogy kell megtanulnod a lemondást, az elvesztést, hogy hogy tudsz önállóan is létezni és a csalódások után újra szeretni. Hogy miként tudod az Általad létrehozott „skatulyarendszert’ feloldani, kitisztítani. Az emberi hitrendszer sajátossága, hogy a tagadásból teremt. Tehát általában elmondod, hogy az Általad tökéletesnek vélt személy, akit szeretnél az életedbe, milyen ne legyen. Az első feladatod az, hogy mindezt megfordítsd, s a tagadásokat kérésekké formáld át! Minél több leckén és minél több akadályon jutsz túl, annál közelebb érsz ahhoz a személyhez, akit Isten Neked szánt. De hangsúlyozom, ne tagadj, hanem kérj! Ahogy közeledsz, egyre jobban megfogalmazod, hogy milyen legyen. Mindezt egyelőre a negatív tapasztalatok átfordításával teszed, de ez később átfordulhat tiszta vágyakká. Egyre közelebb jutottál, s egyre tisztábban látod az Ő személyiségét, érzékeled a lélek rezgését, s egyelőre csak azt tudod megfogalmazni, hogy érzed, nemsokára valami jó fog történni Veled. Egyre többet foglalkoztat a gondolat. Közeledsz Hozzá. Elkezdesz egy listát írni, hogy milyen legyen. Minél közelebb vagy, a lista annál több pontból áll. Annál több érték és ismérv kerül rá. Nagyon fontos, hogy figyelembe vedd és tudd: hogy igen, létezik, hiszen Ő egy adott személy, akit a félelmeid letisztításával engedsz be az életedbe. Minél kevesebb a félelmed és

erősebb a vágyad, s már a hitrendszered is támogat benne, hogy megérdemled, ha elfogadtad, hogy egy új kapcsolat nem a lemondásokkal, nem az alárendeltséggel, vagy a megalázottsággal jár, hogy az életedet nem felbolygatja, hanem integrálódik bele, s tudod, hogy mindezt Neked jár, akkor toppan be az életedbe.

Mint ahogy az elején ezt kihangsúlyoztam, vezessétek rá mindezt az életetek összes olyan vágyára, aminek a közeljövőben részesei szeretnétek lenni. Tűzzetek ki egy időpontot, hogy mindezt mikorra szeretnétek, hiszen a segítő szellemlényeknek tudniuk kell, hogy mikor vagytok rá készen a tudatotokkal, hogy megkapjátok.

Egy pár szót szeretnék még írni a türelemről, s azt gondolom, hogy legegyszerűbb, hogy mindezt ismét egy képi megjelenítéssel adom át. Vegyünk szintén egy egyszerű példát és ez legyen a pénz. De ez szintén az életed többi területére is leképezhető. Te egy színpadon állsz, Előtted több ezer lélek. Kikiáltod, hogy két hónapon belül szeretnél egy lehetőséget és hangsúlyozom, lehetőséget, hogy 10 millió forinttal gazdagabb legyen a költségvetésed. Mire a nagy fenti koordinátor, akit ki hogy hív hite szerint, mérlegeli és ha mindez belefér az életutadba, s nem az egod, a kapzsiságod, vagy a nagyravágyásod generálta ezt a kérést, hanem tiszta szívből jött, s természetesen Ő is egyetért vele, akkor rákoppint valakinek, vagy valakiknek a fejére az Előtted álló tömegből, aki/akik segíteni fognak Neked ebben. Ez a lélek, vagy lélekcsoport elindul Feléd ezzel az összeggel, s általában itt szoktuk elszúrni. Ha türelmetlen vagy és azt mondod egy hónap elteltével, hogy legyen inkább csak 5millió forint, de az most már jöjjön be az életembe, akkor az addigi munka, amit a szellemlények végeztek, hogy megváltoztassák a Te életedet, s párhuzamosan megváltoztassák azoknak az életét, akik ebben a ’projektben’ részt vesznek -,mert ez nemcsak Rólad szól- , az eddigi munkájuk kárba veszett, leállnak és elindul az újabb folyamat, újabb lelkekkel, vagy egy újabb csoporttal, s lassan az Ő életük is elkezd változni, hogy segíthessenek Rajtad. Ami nagyon fontos, hogy ha ezt a példát vesszük (5 millió forint) nem biztos, hogy közelebb van Hozzád, mint a régebben kért 10 millió forint…

Talán itt van leginkább lehetőségem arra, hogy a legkönnyebben bemutassam azt a munkát, amit végzek. Ha nagyon-nagyon leegyszerűsítem, akkor az Irányodba jövő lélek/lélekcsoport előtt álló utat tisztítom meg és teszem szabaddá. Tehát mint az előbb érzékeltettem, az egyik nagyon fontos összetevője ennek a folyamatnak a türelem, a második pedig a félelem. Amikor a félelmeid előjönnek, hogy ezt Te nem kaphatod meg, akkor hogy ugyanezt a képet nézzük, a tömeg összesűrűsödik azon lélek/vagy lélekcsoport előtt, aki Feléd tart. Talán most már érted, hogy ezért kell mindig a félelmek tisztításával kezdeni, mert ez az alapja mindennek.

 

 

 

.