kep13

"A Sananda Fénypontok rendszerét áldásként kaptam a spirituális világból.
Meditáció alkalmával pontok kezdtek el világítani a testemen és abban a pillanatban már jött is az információ hozzá. Az alkalmazásának feltételei és területei:
A rendszer és a tudás folyamatosan bővül és, mint mi magunk is, fejlődik. Követi az aktuális energetikát, hogy a változásunkat naprakészen élhessük át.
A célom, hogy ezt a rendszert minél többen sajátíthassák el, ezért az első, majd a második szint után tanárokat oktatok, hogy terjeszthessék mindezt nagyobb és szélesebb körben.
A tudás mindenkié, nem birtokolhatjuk, meg kell osztanunk másokkal is.
A spirituális világból egy brazíliai gyógyító szellemlény Dr. Augusto Úr, aki felügyeli és támogatja a Krisztusi Fénypontokat. Rengeteget köszönhetek Neki és hálával tartozom a Brazíliában élő és dolgozó a CNN által a világ legerősebb médiumának tartott Joao de Deusnak, továbbá köszönettel tartozom Máté Imrének, hogy a Sámánizmus tudományába bevezetett."

Gondolataimat a munkámról, leginkább Máté Imre szavaival írnám le: "A gyógyítás nem presztízskérdés. Azt mondták a mestereim: örülj, ha meggyógyítasz valakit, de mihelyt büszkeség fog el, hagyd abba a gyógyítást. Mert nem a Te érdemed, hanem az Istenek adománya"

  

Ismert technikák: Sananda Fénypontok, Sananda Fénypontok Masszázstechnika,mint saját technikák, Spirituális Választerápia, Spirituális Testújjáépítés, Angyalkommunikáció, Médiumi közvetítés, Szellemsebészet, Energetikai átalakítás a jövőből a múltig, Átkok, rontások, mágiák leszedése, Itt ragadt szellemek elvezetése, Entitás vezérelt átkok eltávolítása,  Táltos és Küzdő Sámán tudomány, Harc művészetének ismerete, Egyiptomi Tarot, Wicca mágiák...


Nyírő Viktor