Sananda Fénypontok Kristályterápia Tanfolyam

Ezt a tanfolyamot javaslom mindenkinek, aki már késztetést érez a gyógyításra, de még egy megerősítésre van szüksége vagy csak egy tisztább és boldogabb életre vágyik. Ebben az esetben is egy folyamatot indítunk el, a változás folyamatát.

A Fénypontok energetikai nyílásain keresztűl távolítjuk el a magunkban vagy a kliensünkben található energetikai blokkokat a kezünkben illetve a testen elhelyezkedő kristályokkal.

 

Sananda Fénypontok 1,2,3

A Sananda Fénypontok energetikai nyílások az emberi testen, amelyek érintésével a félelem, harag, düh, frusztráció alapú blokkok és az elszenvedett, átélt traumák oldhatók fel. Ezáltal változhat és élhetőbbé, könyebbé válik az életed.

Honnan tudod, hogy alkalmas vagy-e az elsajátítására? Ha már többször megfordult a gondolat a fejedben, hogy jönnél és a szíved is hevesebben ver /amit középen érzel/, amikor olvasod az alábbi sorokat, akkor ez az utad része.

Elmesélem, hogyan működünk: a spirituális világ felsőbb szférjából érkezett egy energetika és egy csatornává formált. Ez egy folyamatos, 24 órás kapcsolat. Amikor egy új "tanuló" érkezik a körünkbe, akkor egy szál kiemelkedik ebből a központi fénycsatornából és csatlakozik hozzá. Attól a perctől fogva részese az egésznek és kezdetben ezt az erőt tudja használni a kezelésekhez. Az idő múlásával, a gyakorlások során folyamatosan erősödik és egy saját fénycsatornát hoz létre a spirituális világgal, az Ő jogosultságai szerint.
A második szintnél, ahol már nem csak a pontok elhelyezkedését, hanem vágásokat - a gyorsabb és specifikusabb oldások érdekében - is tanulunk, előtérbe kerülnek az egyén egyedi képességei is. Ezen a tanfolyamon kinyílnak a vele született képességek, adottságok. A központi fénycsatornával való kapcsolat megerősödik és az energetika mindkét irányban elindul. Az Ő képességei által lehozott energiákat ötvözi a központi erővel, ezáltal a jogosultságaink az életek megváltoztatására megnőnek. Az én szerepem a folyamatos fejlődésen túl, hogy ezt a sokszínű, csodálatos energetikát folyamatosan "kevergessem", homogenizáljam, hogy semmi ne domináljon, de minden érezhető legyen. A rendszert úgy alakították ki, hogy negatív energetikát nem tud befogadni, ezt a hozzánk csatlakozó brazíliai gyógyító szellemlényeknek köszönhetjük. Ha valaki nem a megfelelő tisztasággal dolgozik, akkor az energetikai csatornája szűkül, ezáltal hatékonyságát veszti.
Tehát a központi fénycsatorna folyamatosan tágul és erősödik.
A harmadik szinten, ahol már oktatókat képzek, az egyedi betegségekre irányuló pontok, illetve a fogás kombinációkon és a spirállal való munkán túl, megtanuljuk kezelni a tanfolyam során fellépő, esetleges intenzív reakciókat és jogosultságot hozunk létre az anyag spirituális és fizikai szinten való átadásához. Kialakítjuk a belső érzékeléseket és betekintést nyerünk a szellemsebészetre is.


Tudod, ez nem egy "öncélú gyógyítási rendszer". Amit ez alatt értek, hogy magadat nem tudod direkt úton tisztítani. Azért küldték le ezt a gyógyítási lehetőséget, hogy másokon, tehát minél több emberen segítsél, dolgozzál. Amikor megnyitod magadban ezt az energetikai csatornát és elkezded alkalmazni a már elsajátított rendszert, abban a pillanatban Rajtad is megtörténik minden nagyobb erővel, mint a klienseden.

A Fénypontok megnyitják az energia csatornáinkat és megtöltik azokat a legtisztább és legmagasabb rezgésű fénnyel. Ez a fény feloldja a blokkjainkat, amelyek a múltból (előző életek, családtörténetek, és idősíkok), illetve a jövőtől való félelmeinkből erednek. Nem szükséges hozzá a spirituális látás, hallás, érzékelés. Adott egy kezelési zene ismétlődő ütemekkel, ami szerint az ujjadat a testen kell tartanod a már megnyitott energetikai csatornában.

A legfőbb Krisztusi Fénycsatorna által a fejlődésünk érdekében aktivizálhatjuk ezt a tiszta fényesszenciát magunk és mindazok számára, akiken a későbbiekben dolgozni fogunk. Mindez vallástól független, csak fogadd el, hogy a gyógyító szellemlények léteznek és tudd, hogy segítenek.
Kell hozzá a felelős gondolkozás, hiszen életeket változtatsz meg vele, beleértve a sajátodat is. Miután egy hónap múlva megerősödtél, akkor van lehetőséged, hogy vizsgát tehess.
Sokan ezt választották hivatásuknak és hivatalosan ezzel a rendszerrel segítenek.
Magyarországon, Írországban, Svájcban és Skóciában vannak már "Fénypontosok", akik már aktív használói a rendszernek.
Közösséget alkotunk és teremtünk.

"Senki sem segíthet úgy embertársain, hogy közben ne segítsen saját magán."
Ralph Waldo Emerson

 

Szellemsebészet

Ezt a tanfolyamot a Fénypontok II. elvégzése után van csak lehetőség elvégezni.

Energetikai csomópontok, energetikai folyamatok érzékelése és átalakítása a legfőbb téma a belső látás kialakítása után.

 

Sananda Fénypontok Masszázstechnika

Tudod, nagyon sok olyan embert ismerek, akik nem vallják be, hogy betegek.
Ez a félelem, vagy akár a betegségtudat kialakulásától való félelemből is
fakadhat. Ez a módszer hozzájuk ér el... Nem betegek, nem kell őket gyógyítani, de egy kellemes masszázs jól jöhet... A Sananda Fénypontok Masszázstechnika 1.
Szint tartalmazza az összes olyan pontot, amelyek segítségével az energetikai rendszerünkben érhetünk el változást, miután az izomban
található feszültségeket, blokkokat kioldottuk. Ennek folyományaként változik
az életünk és a testünk.A 2. Szinten betekintést nyerhetsz az
 aromaterápia világába: ez a technika az olajos masszázsok közé
sorolható és a különböző betegségek kitisztításához szükséges
 információt, jogosultságot kapod meg. Nemcsak egy intelligens energiával,
hanem gyógyító szellemlényekkel is dolgozunk, ezért van szükség péntek
este egy meditáció alkalmával az anyag spirituális szinten való átadására
is. A szombati nap mar a gyakorlásé.

Dénes Rita okleveles masszőz
közreműködésével közösen oktatjuk az anyagot és
egyforma hangsúlyt fektetünk a fizikai és a lelki folyamatokra is.
Amikor már a saját klienseden dolgozol, egyformán hat mindkettőtökre,
hiszen Te közben egy energetikai csatornává válsz és Te is tisztulsz
anélkül, hogy ebből a kliensed bármit érezne.

 

Árak a Fénypontok Központ menűpont alatt.