akik már átélték...

Visszajelzések:

 

Ildikónak...

2012. március 19.-én agyi infarktus utáni és egy erős vírus fertőzéstől gyengült állapotban jöttem ki a kórházból. A kezelés után sokkal jobb erőnlétben éreztem magam és megnyugodtam.

Másnap már kora reggeltől fennt voltam és a házkörüli teendőket elvégeztem. (reggeli készítés, mosás, mosogatás, pakolás, ebéd főzés...)

Következő nap ugyan ezeket végigcsináltam, aztán ugyan kísérettel, de a körzeti orvoshoz átmentem, gyógyszertárba mentem. Csak délután 5 körűl éreztem, hogy most már nagyon elfáradtam.

Úgy érzem, minden nap jobban vagyok. A depressziós, pánik félelmeimen is, mindig egy kicsivel jobban sikerűl felülkerekednem.

Meggyőződésem, hogy e nélkül a kezelés nélkül nem tartanék itt.

Köszönöm: E.A kezelés alatt teljesen el tudtam lazulni és át tudtam magam adni. Végig óriási nyugalmat éreztem, valamint maximális bizalmat I. iránt. Utána teljesen fittnek, feltöltöttnek és energiával megteltnek éreztem magam. Szívesen megismételném a kezelést bármikor!

(C.)

 

 

Az első kezeléseket érdeklődve vártam és kíváncsi voltam arra, hogy mit fogok érezni. Talán pont ezért lazultam el nehezebben és fogadtam be a gyógyítás által közvetített energiákat. Kicsit aggyal próbáltam részt venni a ’csak lenni’ helyett. A harmadik alkalommal, amikor már tudtam, hogy mire számíthatok, még nyugodtabban feküdtem és a teljesen ellazulok és átadom magam állapotában bíztam rá magam a gyógyítómra.

A hátamon feküdve egyre nyugodtabbnak éreztem magam. A különböző pontok érintésére először kicsit befeszültek a részek, majd oldódni kezdett. Az ujjakon keresztüli kihúzó mozdulatnál éreztem, ahogy távozik a feszültség. A hasi és szív központoknál is rengeteg felgyülemlett érzelem távozott. A legintenzívebb érzetem hason fekvésben a hát felső részénél a gerinc melletti részek érintésénél jelentkezett. Sűrű, erős aranysárga színű mézhez hasonlítható energia áramlat hömpölygött, áradt át rajtam. Olyan érzés volt, mintha kitágítani a szív csakrát és vízesésként átfolyna rajta.

Az oldás hatására a legmélyén lévő páncél érzése felerősödött és szorítóvá vált, amit a hátamon éreztem. A gyógyítás végén fáradtnak éreztem magam és még jó pár napig dolgoztak bennem az energiák. Köszönöm a gyógyítást. (I.)

 

 

Kellemes érzés volt, melegség árasztotta el a testem

a végén pedig nagyon fáztam

(C.)

 

 

Színeket láttam

testrészeim mintha nem lettek volna, végig lebegtek mellettem

(E.)

 

 

Kedves I. !

 

Végtelen nyugalmat, félálomszerű állapotot éreztem a kezelés alatt. Nagyon kíváncsian vártam, vajon mi fog velem történni, mit fogok érezni? A kezelés előtt kicsit izgultam, de ez hamar elmúlt. Amikor a mellkason táján kezeltek, előtört belőlem a zokogás. Nagyon meglepődtem, mert nem szoktam sírni. Egy régi gyerekkori emlék jutott az eszembe, amitől nem tudtam szabadulni. Jólesett, ahogy a kezed és az érintéseid hatására megnyugodtam. Úgy éreztem, kiszállt belőlem a fájdalom és a feszültség. Utána megkönnyebbültem és nagyon fáztam. A következő napokban hullámzott a hangulatom és éreztem, hogy lazábban állok a dolgokhoz.

Köszönöm a kezelést, várom a következőt.

(P.)

 

 

Szia Kriszti. Nem betegség gyógyítása miatt mentem el a fénypontos masszázsra.

Fontos tudni rólam, hogy racionális típus vagyok, tehát azt hiszem amit látok, megtapasztalok. Mindig ott vannak a fejemben a kérdőjelek, ha mesélnek csodákról, földi világon kívüli jelenségekről: "Miért hisz ez az ember ilyen meg olyan erőkben..talán éppen olyan élet helyzetben van ahol szüksége van támaszra?"

15 éve járok masszőrhöz, nagyon szeretem a masszázst, jó érzés maga az érintés és hasznos is a testemnek. Főként gyógymasszázsra járok, emellett kipróbálgatok újabbakat, de mindig visszatérek a gyógymasszázshoz, mert többitől nem kapom meg azt a pluszt, azt a testi-lelki jó érzést.

Így jutottam el a fénypontos masszázsra is. Megfoghatóvá vált olyasmi, amiben eddig nem hittem. A csakrák fogalmával már korábban is találkoztam, valahogy nem érintett meg akkor annyira, hogy életem részévé tegyem.

Milyen is ez a fénypontos masszázs? Egy racionális embernek, mint én, ha szavakba kellene önteni, hogy mit érez a masszázs alatt...az hogy jól esett. De ez a pár szó annyira kevés, hogy meg sem közelíti azt az élményt, amit átéltél. Pozitív energia járja át a tested masszírozott részét és ez az energia meleget, erőt ad, vágysz rá, mert annyira jó! A szeretet fizikai átélése.

Amit most leírtam, ha máshol olvasnám, azt mondanám reklám fogás, ebben az esetben nem az.

(E 43 éves)Néhány hónapja veszítettem el hosszú betegség után a férjemet. A hirtelen rám szakadó sok szabadidő rádöbbentett, mennyire elhanyagoltam saját fizikai állapotomat és nyomtam el lelki problémáimat. Ilyen állapotban találkoztam Krisztinával. Hallva panaszaimat, felajánlotta, megpróbál segíteni, enyhíteni vagy megszüntetni fájdalmaimat egy komplex, az embert fizikai és lelki egységben kezelő módszerrel. Mikor elmondta, először is meg fogja vizsgálni a csakráimat, bevallom, nem nagyon hittem az egészben, de kíváncsi voltam. Azt gondoltam, egy finom kis masszázs semmiképpen sem árthat, s ha közben enyhíti fájdalmaimat, az kész haszon. Az első kezelésre alig tudtam menni, úgy fájt a hátam, a nyakam és a derekam. A masszírozás finom, simogató volt, hamar ellazultam és álomba merültem. A masszírozó asztalról egy óra múlva kissé kábán, ámde könnyedén szálltam le, mintha kioldódtak volna bennem azok a görcsök, amik a fájdalmat okozták. A derekamat kivéve megszűntek a görcsös fájdalmak, és néhány kezelés után a derékfájás is jelentősen enyhült. 15 évvel ezelőtt egy agyér görcs következtében elvesztettem a szaglásomat, mely a harmadik kezelés után teljesen váratlanul visszatért. A hangulatom pedig szinte kicserélődött, sokkal jobb kedvű vagyok. Remélem, még néhány kezelés, s a hatás hosszantartó lesz. Ha mégis rászorulok még, szívesen megyek, mert ilyen kellemes gyógyító módszerben még nem volt részem.

Magdi néni 73

 

 

Amire emlékszem:

Már amikor megtudtam , h. kezelésem lesz, előtte úgy 20 perccel sokkal jobb kedvem , és több erőm lett .

A kezelés alatt, leginkább szeretettet, nyugalmat éreztem.

Majd, amikor a lábamhoz értél, olyan érzésem volt, mintha hullámozna a testem, pedig valójában meg sem mozdult.

A kezelés után emelkedettnek, könnyűnek éreztem magam.

Rákövető napokban fájt a fejem és egy kisebb érzelmi viharon is sikerült áteveznem.

Összességében roppant pozitív élményben volt részem.

Nagyon köszönöm Neked!!!"

(R)

 

 

"Az első fénypontozást erősebbnek éreztem, mint a másodikat, de tudom, hogy az elsőnél nyitottabb, felszabadultabb voltam. Tudom, hogy csak rajtam múlt, hogy mennyit engedek el, Te nem voltál akadály.

Az első alkalommal, még Te a felkészülésedet csináltad, amikor én már éreztem az energiát a gyomorszáj környékén. Kétszer emlékeztem rá, hogy „visszajöttem”, egyszer, hogy fájt a fejem. Amikor végeztünk egyfajta elégedettség érzet volt bennem.

A második sokkal homogénebb volt, de most visszagondolva, a végén mintha egy folyamatos álomból ébredtem volna. Mint amikor a buszon elszunyókálsz: hallod, hogy mi zajlik körülötted, de azért alszol is. A második után a szokásos mélypontom sokkal hosszabb volt – a hangulat váltásaimat láttad - ,a fürdés után csúcsosodott ki. Ma sokkal jobban voltam, már el-elkaptam néhány ismerős jó érzést. Köszönöm Neked és a Fény Entitásainak!

Várom a következő fénypontozást!"

(B)

 

 

"Rájöttem, hogy még negyven évig élek és nem ártana elkezdeni mosolyogni..."

R.(29)

 

 

"Akkor legalább nyugodt vagyok. Kitisztítja a negatív gondolataimat."

(M. 9 éves)

 

 

"Ha nem lenne most semmi komoly problémám az életemben, ez az emelés csak a jót, a jó érzetet adná. Abból gondolom, mert ha éppen sikerül csak úgy lennem, akkor az jobb érzés, mint volt. Vagyis olyan, mint ami sose volt. Olyan szerelem féle érzés, de személy nélkül."

(K)

 

 

"Eleinte azért mentem Viktorhoz, hogy a lelki fájdalmaimat, életem problémáit megoldja. Én akarok meggyógyulni, én nem akarok szenvedni, én akarom magam jobban érezni, én, én, én.

Ma már azért megyek a tisztításokra, hogy tisztább legyek, hogy tisztábban tudjak segíteni másoknak, akár csak egy szóval, egy gondolattal, egy mosollyal, egy köszönéssel, mert ez engem örömmel tölt el.

Már nem csak az én közérzetem javítása vezérel, hanem egyfajta, közlési kényszer mások felé. Elmondani, hogy mit éltem, élek át. Elmondani, hogy honnan indultam, és most hol vagyok mentálisan. Elmondani, hogy az életem nem csak jobb lett, hanem minőségi változáson ment át. Hogy a szemléletem, a világnézetem, másokhoz való viszonyom teljesen átalakult. Hogy egy másoknak elejtett bók, jó kívánság vagy udvariasság, milyen jó érzéssel tölt el engem.

Ma már érzem, milyen jó adni. Ma már tudom érezni, ha kapok. Így aztán egyre boldogabb vagyok!"

(E.)

 

 

"Az elmúlt években magánéleti válsággal küzdöttem, ami rengeteg stresszel járt. Rengeteg fizikai tünetet okozott, próbáltam tenni ellene, de a betegségek sorban jelentkeztek. A hormon rendszerem felborult, gerinc sérvem lett, hőhullámok gyötörtek, a menstruációm elmaradt. Az orvosok csak azt mondták, hogy ne stresszeljek. Pár kezelés után a klimax tüneteim eltűntek! Négy év után. A folytonos hangulat ingadozásaim is megszűntek. A kezelések alatt eleinte csak szédülést éreztem, ill. annak hittem. De egy idő után már azt éreztem, mintha a testem az ágyra szorítanák, és én közben lebegek. Ehhez hasonlót még soha nem éltem át."

(E. 38 éves)

 

 

"Rengeteget jelent nekem. Olyan nyugodt vagyok napokig egy-egy kezelés után. Ez Nekem kell. A lelkemnek. Belső nyugalom száll meg. Békesség megy belém. Nem lázadok az élet ellen."
(M. 84 éves)

 

 

"Kedves Viktor !
Csodálatos volt amit kaptam az emeléskor. Az Entitásoknak már megköszöszöntem , de szeretném neked is megköszönni mindazt amit rajtad keresztül és általad kaptam. Szavakkal nem tudom átadni, amit láttam és éreztem, mert amit el tudok mondani, az olyan, mint a tűzből a láng az érzés, pedig inkább a parázshoz hasonlított, de azért megpróbálom leírni.
Amikor jöttél felém kb. 1 méterről, már éreztem, hogy közeledsz. Ez egy hatalmas energia volt. Amikor rám tetted a kezed kb. 4-5 másodperc múlva a bal kezed felől 15-20 cm hosszú aranyfényű / de nagyon fényes / egy pontból kiinduló sugarakat láttam, ez olyan volt mit mikor a mágus kinyitja a kártyát, vagy inkább, amit az autó fényszóróból látható egyre szélesedő fény. Ez az aránylag rövid fény egy idő múlva elkezdett növekedni és már nem láttam a végét. Kis idő múlva fölöttem láttam aranyködként hosszabb időn keresztül. Ez után fölöttem az arany színű ködből  bal oldalról, újból megjelent, amit először láttam  / kb. 15 cm hosszú aranysugarak/ és elkezdett pulzáli. Az egész pulzálás olyan volt mintha a szív mozgatná. A kiindulási hely kb. 1 tenyérnyi nagyságban sötészürke és fekete volt . Vártam egy ideig , hogy tisztuljon de nem változott így megkértem , hogy tisztuljun ki . Meg is indult azonnal a tisztulás elkezdett világosodni, majd egyre fehérebb lett eltűnt az arany szín és a pulzálás is . Utána már csak ezt a  csodálatos fehér fényt láttam .
A harmadik negyedben elkezdett tompán fájni a szívem , de kb. 10 perc múlva
mintha megnyílt volna egy szelep , minden kilégzéskor a szívem felől a torkomon keresztül nagyon finoman hallottam, hogy sípolva távozik a feszülség, majd teljesen megszűnt a fájdalom. Hála és Áldás mindenkinek aki segített.

Baráti üdvözlettel."

(Laci)

 

 

Az enyém arról szól, hogyan változtassam a gyengeséget, erővé?

Ez a folyamat (mert, az), 1999-ben vette kezdetét, amikor felmerült bennem, hogy a szuper érzékenységemnek nem csak hátránya, hanem előnye is lehet, mivel az éremnek 2 oldala van, tehát a túl reagálások, a pánik és a sok sírás mögött valami más húzódhat meg, amit fontos volt megtalálnom, mert sokan és állandóan szóvá tették a sérülékenységemet.

A másik oldal megkeresési szándéka vitt el olyan helyekre és emberekhez, látszólag véletlenül, akik meghatározói voltak későbbi életemnek.

Szerencsémre, 99%-ban hiteles, értékes és szabadságomat meghagyó oktatókhoz, mesterekhez, segítőkhöz kerültem.

Bizony, szerencsémre, mert kezdetben nem mindjárt érzékelhető a másik ember milyensége.

Több módszert megismertem, tanultam, de többnyire nem érzetem magam, mint segítő hitelesnek benne, mindegyiket tudtam működtetni, de hiányzott belőle valami. Most már tudom: az én belső erőm.

Az egyik mesterem javasolta, hogy találjam majd meg a saját módszerem. Erre törekszem.

Az elmúlt évek alatt, igyekeztem másoknak segíteni. Úgy gondoltam, hogy az a legfontosabb, hogy hitetet adjak másoknak, hogy bármilyen gödörből ki lehet mászni. A hitet adást rendkívül fontosnak tartottam és tartom, mert én ráláttam az életemre, hogy milyen keveset kaptam belőle, pedig rendkívül fontos.

Ezt a másoknak való hit adást aktívan csináltam, csak magamról feledkeztem el. Míg másokat emelgettem, én lemaradtam.

A hitet, a belső erőt, a bizalmat magamra vonatkoztatni nem tudtam.

Mindenki mást különbnek, erősebbnek, okosabbnak, szerencsésebbnek, szebbnek és még sorolhatnám …. tartottam magamnál.

Emiatt alárendelődtem másoknak, saját erőm elfogyott, bizonytalan és sérülékeny voltam.

Rengeteget vajúdtam, agyaltam.

Oly annyira magam ellen fordultam, hogy majdnem „kinyírtam „magam, azaz növesztettem egy rosszindulatú daganatot a mellemben.

3 hete diagnosztizálták.

Most már a szálakat visszagombolyítva tudom, hogy a diagnózis kimondásakor tudtam, hogy tudtam. A tudatom már akkor kereste a megoldást, hisz aznap jártam Viktornál.

Iszonyú volt nézni a papírt, amelyre az van írva: CARCIÓMA.

Az ismerőseimet ( holisztikus orvos, reflexológus, nadis.. stb) azonnal felhívtam, bár akkor még nem tudtam, hogy mit csináljak? Melyik utat válasszam: „orvos/műtét” vagy az „alternatív/az én erők és Isten”?

Mikor a döntést meghoztam, akkor rendeződött mellém igazán a segítség!!!!!

Most már tudom, hogy ez a betegség nagy részt arról szól, hogy TALÁLJAM MEG ÉS ÉLJEM a BELSŐ ERŐMET az ÉGIEK SEGÍTSÉGÉVEL.

A segítség egyik szegmense volt, a Spirituális szint emelés, ami nagyon sok felismerést adott.

Mindegyik arról szólt, hogy legyen legyek valójában ÉN, SAJÁT MAGAM és amiket hordoztam magamban különféle érzet, vágy formájában (még önmagam számára is hihetetlenül), valójában az VAGYOK.

Nem véletlenek álmaink, érzeteink, mert önvalónkból erednek.

Az égi erők mérhetetlen volta mutatta meg magát. Szó szerint, belső képekben, nagyon mélyről fakadóan, mozdulatokból, mondatokból. Szó szerint előbújt belőlem a varázslónő.

Megmutatta magát egy Isteni elv, melyet nem tudtam volna meglátni és tapasztalni ilyen formában, ha nem vehettem volna részt a Spirituális szint emelésen.

És megláttam a nagybetűs, ALÁZATOT is, mellyel viszonyulni kell mindehhez.

Bízom benne, hogy sohasem felejtem el, és a rákból való kigyógyulással jutok el, ahhoz a belső erőhöz, amellyel ÉLNI valójában ÉLNI (nagybetűsen ) tudom az életem."

(IeM)

 

 

 Kb. fél éve 3 fénypontos kezelésen vettem részt. Azóta a magánéleti és társkapcsolati nehézségeim megoldódni látszanak. Több mint 2 éve kezdődtek a problémáim, amikből más irányokat is megkísérelve próbálta kijutni, de lényegi változás a fénypontos kezelés óta történt.

 

Hálás köszönet Marinának is érte!

(Sz)

 

 

Szia Viktor,

Gabcsi alvása szinte teljesen rendben van azóta, mióta nálad jártunk :-)
Az elmúlt napokban előfordult egyszer egy rémálom, ami miatt
felébredt, illetve időnként fel-felsír, de közben nem ébred fel.
Remélem ez nem a visszaesés jele, de azért szeretném jelezni.
Még valami változás: az óvó nénik szerint is, és én is tapasztalom,
hogy amióta kezelted, azóta a szeretet-adása sokkal erőteljesebb.
Korábban is jött, bújt, de most érezhetően megerősödött ez benne.
Köszönjük :-)

(N.29)

 

 

 

 

 

Sananda Fénypontok Tanítványoktól:

 

 

Az egyéni tisztítások alatt végtelen nyugalmat és békét érzek. Feltétlen bizalmat és biztonságot. Gyakran sírok, olyankor megkönnyebbülök, elengedem azt, ami fáj.

 

Mindig is szerettem segíteni az embereken, s amióta Fénypontos tanítvány vagyok, egyre több ember fordul hozzám. Minden emberre másként hat a kezelés, s a tapasztalások segítenek abban, hogy tudásom legjavát adhassam. Jó érzés, amikor a kliensek ellazulnak, megkönnyebbülnek, s a kezelés végén csillogó szemmel mondják: „köszönöm!”

(Ildikó)

 

 

Kedves Viktor!

Először szeretném megköszönni a tanításodat és egyben szeretné
megosztani a Fénypont I. tanfolyam alatti gyógyítási élményemet. Az első
nagy csodálatos élményem egy fiatal emberen történt. Mikor elkezdtem az
ujjait tisztítani, éreztem, hogy a jobb kéz gyűrűs ujján nem megy át a
tisztító energia. Ő említette, hogy nagyon fáj a karja. Azt éreztem,
hogy a gyűrűs ujján az alsó percnél mintha egy zsineggel lenne bekötve.
Ekkor fentről azt az üzenetet kaptam, hogy szépen oldozzam ki a kötelet
és lassan fejtsem le az ujjáról. Ahogy ezt megtettem, hirtelen a negatív
energia kizúdult az ujja hegyéből, neki csapódott az én kezemnek. Szinte
egyszerre jajdultunk fel, mert a fiatalembernek azonnal kiment a
fájdalom a karjából. Mindkettőnknek csodálatos élmény volt.

A mások csodálatos élményem a barátnőmön volt, aki nagyon erős dohányos
volt és nem tudott leszokni róla. Próbálta, de mindig újból visszatért a
cigarettázáshoz. Mikor  a merítő kezelést csináltam, éreztem egy nagy
fekete lyukat a mellkasában, gyomrába, és a tüdejénél. Én elkezdtem
ezeket tisztítani. Elkezdett nagyon erősen köhögni, de nagyon sokszor.
Éreztem a kezemben, hogy tisztítom a tüdejét és rengeteg csúnyaságot
emelek ki. Elég sokáig dolgoztam rajta, hála a jó Istennek és az Égiek
és az Entitásoknak segítettek nekem. Elmondása szerint elég fájdalmas
volt amit csináltam, de a gyógyítás befejeztével csodálatosan jól érezte
magát. Egy furcsa undort érzett a nikotinra. Bár nem gyújtott rá, de
rögtön hányingert kapott a puszta gondolatától. Ennek már három hete, de
ha közelében valaki dohányos - ha nem is cigizik csak éppen akkor dobta
el - nem bírja elviselni.

Azóta több visszajelzést kaptam, hogy az élete, illetve a minősége sokat
változott. Érzem, hogy a Fénypont II. tanfolyam elvégése után a gyógyításom ereje
még nagyobb lesz.
A tanításodhoz további sok sikert kívánok, és kívánom, hogy minél több
embernek tudjál  átadni a tudásodból

Szeretettel üdvözöllek:: Bognár Terézia 

 

 

Amikor a barátnőm először mesélt Viktorról, bevallom, felháborodtam. Nem értettem, mi történhetett vele, hogy végső kétségbeesésében elmegy „valami jövendőmondóhoz”. Olyan negatív hatással volt rám ez az egész történet, mint kevés dolog az életemben. Majd amikor a következő találkozásunkkor sugárzott, ragyogott és hihetetlen módon megváltozott, akkor nagyot fordult bennem a világ.

Pár hét időhúzás után időpontot kértem én is.

A nagy napon annyi izgalom, várakozás és félelem kavargott bennem, mint talán még soha addig életemben.

Konkrét kérdésekkel érkeztem és amint leültem Viktorral szemben, szinte mindet elfelejtettem.

Nem tudom másként megfogalmazni, csak úgy, hogy azon a decemberi estén újjászülettem. Valami olyan nyomasztó tehertől szabadítottak fel, amit nem tudok szavakba önteni. Mintha akkor kaptam volna életemben először „levegőt”.

A kezelés első öt percében kijelentettem Viktornak, hogy szeretnék Nála tanulni. Én, aki első hallásra teljesen fel voltam háborodva, amikor erről először hallottam!

Ma már értem, mi volt az ok és nagyon hálás vagyok, hogy ez megtörténhetett velem.

Így léptem a Fénypontok varázslatos birodalmába, január óta én is kezelek ezzel a módszerrel A családtagjaim (beleértve a szkeptikus apukámat, aki ma már alig várja, hogy hazalátogatásomkor megkezeljem) és a barátaim mellett ismeretlenül is elkezdtek járni hozzám az emberek.

Van, aki mély depresszióból ébredt fel és azóta boldog emberként éli az életét, van olyan is, akinek gyötrő migrénjeire nem találtak gyógyírt az orvosok, de pár kezelés óta tünetmentes, van egy pár, akinek tagjai külön-külön a Fénypontos kezeléseket követően együtt emelkedve visszataláltak egymáshoz és ma boldogan élik közös életüket, és így tovább.

Végül van valaki, aki rendkívül hálás, hogy részese lehet annak, hogy emberek felébrednek és nyomasztó terheiktől megszabadulva kibontják szárnyaikat.

Ez a valaki nem győz köszönetet mondani az Égieknek, hogy ennek a közösségnek a tagja lehet és lételeme lett a Fény…

 

Barna Dóra

 

 

A fénypontok rendszeréről….

 

Egy Budapesten élő 44 éves családapa vagyok, - a magyar viszonyokat figyelembe véve - viszonylag kiegyensúlyozott egzisztenciával rendelkezem. A mindennapjaimat a boldogság és a szeretet jellemzi, amelyeket bearanyozza feleségem és a kislányom. A munkámban megtaláltam az értelmet, a kihívást, amely szintén elégedettséggel tölt el. Minden egyes napból megpróbálom „kihozni” a legtöbbet, megpróbálom ezen életem minden egyes pillanatát élvezettel megélni. Mindemellett a környezetemben élőkben – akiket csüggedni látok és azokban is akiket nem látok csüggedni – egy kis lámpást próbálok gyújtani, annak érdekében, hogy bennük is áradjon a szeret, a feltétel nélküli segítőkészség, a megbocsátás képessége.

Azonban nem volt ez mindig így. Nagyon fiatalon megcsapott a siker szele, amit csináltam abban az ország legjobbjai közzé tartoztam. A gőg és a nagyképűség jellemzett, így egyenes út vezetett a bukáshoz. Nagy magaslatokból iszonyatos mélységekbe zuhantam. Szerencsére a kezdeti sikerek elérése során felvérteződtem, olyan tulajdonságokkal, amelyek alkalmassá tettek, arra, hogy semmibe tűnő életemet újra felépítsem. Azonban a félelem, a stressz végig jelen volt. Egy éve „találkoztam” a fénypontok rendszerével. Kételkedve fogadtam, hogy meg fog változni az életem. Egy tanfolyamnak tekintettem, amolyan hobbinak. Hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem így van. A környezetem gyorsan reagált a változásokra. Minduntalan kérdezgették és kérdezgetik, hogy: „mi történt veled, mi ez a nagy változás, mitől váltál ilyen kiegyensúlyozottá” Halkan, csendesen, alázattal válaszolom: „megérintett a „jóság”, amely a fénypontok rendszerének ruhájába öltözve jelent meg az életemben. A félelem a stressz már csak nyomaiban van jelen mindennapjaimban (még van hova fejlődni, szerintem végleg el fog tűnni).

Az előzőekben vázoltakból egyértelműen kitűnik, hogy a fénypontok rendszere alapjaiban változtatta meg az életemet. Az életminőségem nagyon nagyot változott. Nem mintha előtte rossz ember lettem volna, de akiket szerettem azokat most sokkal jobban szeretem, akikkel szemben rossz érzéseim voltak, azokkal szemben ezek megszűntek. Minden egyes élethelyzetben döntéseimet az együttérzés, a jóság és a tisztaság vezérli. Azt, hogy hova vezet utam azt még nem tudom, de azt tudom, hogy az „fénypontokkal” lesz veretezve…. érzem… Nemrég a Pilisbe mentünk a feleségemmel, az oda vezető út kanyargós részéhez érve egy nagy autó jelent meg a gondolataimban, amely szembe jön velünk. Az egyik kanyarba érve szembe találtam magamat - teljes fizikai valóságában - a gondolataimban megjelent autóval, amely áttért a mi sávunkba. A másodperc töredék része alatt fékeztem, így az autó vissza tudott menni az ő sávjába. A feleségem azt kérdezte, hogyan tudtam ilyen gyorsan reagálni… már vártam…válaszoltam. Megbizonyosodtam arról, hogy nagyon sok „segítő” vesz körül bennünket, akikhez a fénypontok rendszerének segítségével bárki eljuthat, így megtalálva helyét a mai nagyon zaklatott fizikai világunkba. Erre most nagy szükség van, mert nagy változások előtt állunk mind fizikai, mind spirituális tekintetben (erről bővebben lehet olvasni a fénypontok honlapján). E sorok olvasóiban felmerülhet az az érzés, hogy ez csak sorban egymás után rakott mondatok, nagyon „csöpög”…. sok ilyet olvastam már….a jóság soha nem volt kifizetődő…a jóságért, segítőkészségért nem adnak „kenyeret” a boltban. Akik így gondolkodnak javaslom, hogy próbálják ki a „fénypontok rendszerét” ezáltal saját bőrükön tapasztalják meg azt, amiről a fentiekben írtam. Rá fognak jönni, hogy e rendszer segítségével, olyan tulajdonságokkal vértezik fel magukat, amely mindenkit elindít egy olyan úton, amelynek végén, - akár a rendszer használatával, akár civil foglalkozás révén – „a jóság mindig kifizetődő lesz…a jóságért, segítőkészségért mindig adnak „kenyeret” a boltban.” Nem beszélve arról az el nem hanyagolható tényről, hogy mindeközben a környezetünkben elő emberek százainak, ezreinek életét változtathatjuk, aranyozhatjuk be, amelyért ez a rendszer van, amelyért létre jött, azaz minden embernek – akik kérik – segítséget nyújthatunk. Ennél felemelőbb érzést - fizikai létünkben – nem igazán tudok elképzelni.

 

Budapest, 2011. szeptember 22.

 

 

Mély szeretettel és tisztelettel:

Kelemen Gyula

 

 

Mióta a fénypontos rendszerrel dolgozok, jobban tudok kezelni minden élethelyzetet. Csak nagyon ritkán érzek magamban negativitást, de az is hamar elmúlik. A külvilágra is jobban tudok figyelni és nem gondolkozok annyit közel sem mint régen, feleslegesen. Sokat lehet segíteni ezzel a rendszerrel az embereknek, megérzik a békét és nyugalmat, ami talán a legfontosobb a modern világban. Közelebb kerülnek magukhoz, ezáltal könnyebben veszik az akadályokat.

Régebben is volt hitem, de amiket tapasztaltam kezelések közben azokon elcsodálkoztam, sokkal jobban jelen vannak az energiák mint azt valaha gondoltam:)

(Á. 27)

 

 

Szia Viktor!

 

Mint azt tudod én megküzdöttem a tanfolyam alatt egy jó erős fejfájással, ami még hétfőn és kedden is bujkált bennem de már enyhébben és társult hozzá egy kis fáradtság. Viszont azóta nagyon jól vagyok tele energiával, szokásaim közül a legfeltűnőbb hogy én évek óta mindig a tévén aludtam el mostanában már zavar és kikapcsolom és a saját kis belső mozimon alszom el. Egyre gyakrabban látok a harmadik szememmel és sokkal több sugallat jut el hozzám, amit nagyon élvezek és régen éreztem magam ilyen jól a bőrömben. A kezelések is változtak sokkal intenzívebb és most nem fáradok el hanem feltöltődöm általuk. Kezelés alatt találkoztam érdekességekkel mint pl. az egyik esetben megjelent jin és jang szimbóluma viszont teljesen külön és távol egymástól majd kis gömbé változtak és nagyon gyorsan elkezdtek forogni a kezelés vége felé újra megjelent de akkor már a szokásos formában. Én az egyensúly helyreállítására gondoltam de jó lenne ha írnál ezzel kapcsolatban hogy neked mi a véleményed. Egy másik páciensemnél meg szinte az összes energetikai pontból nagy köveket szedegettem ki hogy hozzá tudjak férni és eljusson hozzá az energia az első megdöbbentett de szóltak hogy szedjem ki őket nyugodtan itt én a fogadalmakra gondoltam és ahány követ kiszedtem annyiszor zokogott fel a páciens .Később pedig megjelent egy kép amin a rabszolgák szolgálják ki a fáraót pontosan olyan volt mint a piramisokban a rajzok. Egy harmadik esetben megjelent a Mária a kezelés alatt először színes ruhában majd átváltozott aranyszínűre és betakargatta a pácienst ennél a kezelésnél nagyon erősen éreztem hogy komoly segítség van mellettem végig, és ami nagyon fura volt hogy elkezdtek hintáztatni engem a kezelés végefelé és egész a végéig nem engedték hogy abbahagyjam. Te találkoztál már hasonlóval, mi a véleményed erről? Még azt hozzáfűzném hogy itt láttam teljes nagyságban a merkabát is a testen. Nagyon sok mindent láttam a kezelések alatt és jó visszajelzéseket is kapok a leggyakoribb a hangulatváltozás ja és nem győzöm megfejtegetni a szimbólumokat amiket látok.

 

Szeretettel: Szántó Szilvi

 

 

Mikor először vettem részt azon a csoportos energetikai "kezelésen", amit Viktor "Fénypontos rendszernek" nevezett (ez volt az első alkalom, mikor ezt nyilvánosságra hozta) - azonnal meg akartam tanulni ezt a technikát.

Közel 30 éve tanulok és valamivel kevesebb ideje alkalmazok, mint terapeuta a kezeléseim során ezalatt az idő alatt elsajátított mentális és spirituális technikákat a hozzám forduló klienseken.

(Amiket megtanultam, azok sorban: a természetgyógyászat legkülönfélébb ágai (reflexológia, fitoterápia, aromaterápia, radiesztézia, kínai gyógymasszázs), a szívem legközepén ülő asztrológia és asztrozófia, a Transzcendentális Meditáció (amely technikát Maharishi Mahesh Yogi neve fémjelez) hivatalosan avatott tanára vagyok a legelső magyarországi tanfolyam óta, szívesen alkalmazom az Aura-Soma összetett lélekgyógyító színterápiás módszert, a Spirituális Választerápiát, Angyalkommunkációt.....)

A felsorolásból kiderül, hogy nem minden előképzettség nélkül ért engem az a bizonyos kezelés.

A legelső élményem az volt, hogy az addigi energetikai működésemet felcsavarták, vagy pontosabb lenne úgy mondani kiszélesítették kb. 3000-szeresére. És ez nem túlzás!

Hihetetlenül kíváncsi voltam tehát, mi lehet az a technika, ami ilyen hatalmas mértékű és mégis gyöngéd módszerrel segít az emberek általános és speciális fizikai, mentális, spirituális állapotainak rendbetételén, kiegyensúlyozásán és fejlesztésén..

Néhány hónap múlva ott ültem Viktornál az első tanfolyami csoportban, és azóta elvégeztem mind a három szintet ebben a rendszerben.

A magamon tapasztalt leginkább számottevő változás, hogy az érzékelésem (a hétköznapi és a finomabb frekvenciájú is) hihetetlenül felerősödött. Ez pedig nem egy utolsó és elhanyagolható szempont a terápiás kezeléseken!

A személyes életemben egymást követő legkülönfélébb változások - melyek között mindenféle előjelű található - egyáltalán nem ráznak meg, nem stresszelnek, egészen biztosan tudom, hogy minden egy nagy Rendbe illeszkedik bele, akkor is, ha ez pillanatnyilag nem mindig látható át teljesen. (Az összefüggésekre való ráismerés idővel eddig mindig igazolta a feltevéseimet.)

Feltűnően sok új barátom lett, mondhatom: szinte teljesen kicserélődött az az emberi környezet, ami körülvesz, és ez nagy örömömre szolgál. Úgy tűnik sokkal inkább támogatja mindez a kreatív, alkotó, értelmes és BOLDOG életet.

 

Nyilvánvaló, hogy ezt a technikát azonnal alkalmazni is kezdtem a hozzám fordulókon.

Sőt, bevallom, azóta a legszívesebben ezt a technikát használom alapként. Ha valakinek szükséges, vagy ha kifejezetten mást kér, akkor fordulok a többi technikához.

A Fénypontok rendszere annyira komplex, informatív és hatékony, hogy kivétel nélkül minden típusú problémára képes megoldást nyújtani, de mindenképpen jelentősen közelebb vinni annak megoldásához.

Különös és különleges pontja a rendszernek, hogy ugyan íratlan etikai szabályok szerint nem használunk semmilyen ezotérikus technikát diagnosztizálásra, tapasztalatom szerint rendkívül pontos fizikai és mentális diagnózisokat lehet felállítani a kezelések alkalmával. És akkor még azok gyógyításáról nem is beszéltünk.

 

Végezetül összegyűjtöttem néhány kezelés-sorozaton résztvevő ember véleményét megélt tapasztalataikról:

 

1. Szabóné, Baji Zsuzsa - óvónő, 60 éves

Az első, azonnali élmény, amikor felállok a kezelőasztalról, hogy újjászülettem. Testileg-lelkileg. Utána napokig, bárkivel találkozom, annak a legelső mondata az, hogy milyen szép vagyok, kipihent és megfiatalodott. A kezelések után hetekkel is intenzíven érzem még, ahogy dolgozik az energia bennem azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amit a kezelés után megbeszéltünk. Türelmes, elfogadó és békés lettem egy nagyon nehéz családi élethelyzetben, amit megoldani nem, csupán megélni van módom. De mindehhez már nincs bennem ellenállás és visszanyertem az erőm.

 

2. Vajdovich Árpád - zenész, 36 éves

Az első kezelés alatt végig azon izgultam, hogy ne legyen még vége! Annyira jólesett mindaz, ami történt velem. Én minden alkalommal nagyon erőteljesen érzem, ahogy árad az energia, és kimos, átmos mindent bennem. Csodálatos megújulás érzés.

Árpádon egyszer egy "távműtétet" is végrehajtottunk, mert külföldön koncertezett és a jobb kezén orvosilag diagnosztizált kézfej-alagút szindróma nevű állapot nagyon felerősödött. A műtét alatt megjelenő fény-entitások nevét kérdezve az egyik Galadrielként mutatkozott be. Kicsit mókásnak tartottam, hogy a Gyűrűk Urának egyik tündérfejedelme is részt vesz a gyógyításban.  A műtét végén egy nagyon különleges anyagból szőtt kesztyűt húztak Árpád kezére avval a tanáccsal, hogy ezt minden koncert előtt tudatosan vegye magára - védelemként.

Telefonon csak a kesztyű használatáról beszéltem neki, az anyagáról nem tettem említést, csupán annyit, hogy egy gyönyörű fénylény is segített a műtét során. Másnap délelőtt viszont a következő sms-t kaptam tőle:

"Amikor elkezdtük berendezni a színpadot, felhúztam a kesztyűt. Gondoltam, a cipekedésnél is segíteni fog, de semmi különös érzésem nem volt. Ám ahogy a koncert előtti percekben a beálláson - így nevezik a zenészek a hangolást - a gitáromhoz nyúltam, mintha magától rásimult volna a kezemre. Valami elképesztően gyönyörű és hihetetlen finomságú anyagból érzékeltem. Nem tudom miért, de nekem ama csodás tündérkelme jutott eszembe azonnal, amit Frodóék kaptak Legolastól. Nem tudod véletlenül annak az angyalnak a nevét, aki segített gyógyítani?"

 

Hát.... ez érdekes, igaz?

És ilyen eset nagyon sok van, a kedvenceim közé tartozik, mikor a kezelésen résztvevő emberek is képesek ugyanazt érzékelni, amit én is látok közben.

 

3. W. É. - pszichológus, 41 éves

Nyár eleje óra küszködöm különféle fizikai betegségekkel, melyeket lelki és pszichoszomatikus tünetek is kísérnek, illetve talán okoznak. A csípőfájdalom, a heves szívdobogás, amint este lefekszem, és amitől néha órákig nem tudok elaludni, a nem akaratlagos izomrángások, szédülések mind nehézzé, bizonytalanná és kicsit félelmetessé is teszik az életemet.

A hagyományos orvosi, gyógyszeres, rehabilitációs, sőt a saját szakmámból alkalmazott terápiás kezelések gyakorlatilag alig észrevehető, időleges változásokat hoznak csak az életembe. A Fénypontos kezelések után napokig azonnal el tudok lefekvéskor aludni, csökken a rángatózás, a fájdalom, vagy talán emelkedik a küszöbinger? - mindegy, mert az élet egyszerűen elviselhetőbbé válik tőle. Nagyon hálás vagyok érte.

 

4. M.M. - szintén terapeuta, 58 éves

M. "kollégaként", kicsit titkolózva érkezett hozzám. Azt mondta, előre semmit nem mond, majd utána beszéljünk.

A kezelés során az egyik konkrét testtájon vettem észre egy intenzív blokkot, aminek a tisztításakor egyszerre csak megjelent egy leginkább  időzített bombák gyújtószerkezetéhez hasonlatos valami. (Természetesen fogalmam sincs, hogy néz ki egy ilyen, pusztán információként kaptam, hogy ez az.) A jelenlétükkel megtisztelő segítőim vezetésével "hatástalanítottuk" a szerkezetet.

A kezelés utáni megbeszélésen M. elmondta, hogy kb. két hete gépesített energetikai szűrővizsgálaton vett részt, ahol egyenlőre nem diagnosztizált, csupán feltételezett, a kezdeti stádium előtti, gyaníthatóan sejtburjánzásra hajlamos állapotot jeleztek számára - ott, ahol a blokkot találtuk és ahol az időzített bombát hatástalanítottuk.

 

 

A kezeléseken megtapasztalt csodás élmények és eredmények ellenére, vagy azokkal egybecsengően - minden esetben fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a kezelések önmagukban - ugyanúgy, mint minden külső segítség a világban - idővel mulandó vagy hatástalan, ha az ember, aki odajön nem vesz VALÓJÁBAN részt benne.

Ha azonban minden szándéka, ereje, hite és tudása szerint együttműködik a terapeutával, a Fénypontok rendszere valóban élete minden területén alapvető változást, harmonizálást és fejlődést képes hozni számára.

 

Rendkívül mély és őszinte tisztelettel és hálával küldöm ezt a hozzászólást:

 

Tombor Andrea

polgári foglalkozása: filmvágó, választott hivatása: élet- és léleksegítő

53 éves

 

"Levelek a spirituális tisztítást követő hét alatt

Én:

Szervusz Viktor!

Áldás, Békesség!

Két élményemet szeretném megosztani Veled.

Hétfőn - habár nem akartam dolgozni, de két egymást követő telefon hívás után mégis elmentem - hazafelé jövet autóbaleset mellett mentem el, és az egyik „résztvevőt” ismertem, akit régen nagyon nem kedveltem.  Megálltam, érdeklődtem az állapota felől, hogy tudok-e valamit segíteni. Semmi ellenszenv, semmi negatív érzés nem volt bennem, hanem valami kimondhatatlanul jó érzés, együttérzés, jót akarás. Nem tudom szavakba önteni azt az örömérzetet, amit akkor éreztem, hogy előítéletek nélkül segíteni akartam. Nem csináltam semmit, de tudom, hogy jól esett Neki, hogy megálltam, szóltam hozzá.

Aztán ez a felfokozott állapot természetesen lelohadt, de jól esik visszagondolni rá.

Ma délelőtt valahányszor a páromra gondoltam, olyan túláradó szeretet érzés, nyugalom, magabiztosság, boldogság, hála öntött el, amit megint csak nem tudok szavakkal kifejezni.

Természetesen ezeknek az érzéseknek az intenzitása is csökkent mostanra, de egyfajta nyugalom az megmaradt.

Ezek az érzések ízelítők abból az Isteni szeretetből, amire áhítozunk mindannyian, vagy ha sikerül a spirituális ugrás, ezek az érzések töltik ki az életünket?

Eddig sokkal könnyebb volt ez a hét, mint amivel számoltam szombaton.

Mindent köszönök, amit tettél, tettetek értem, értünk! Hálás vagyok! Köszönöm!

 

Viktor:

Nagyon koszonom a levelet. Tudod nagyon jo olvasni, hogy ilyen erzeseket elsz at, amikre talan sokaknak csak az almaik mutatnak ra. Szepen haladsz es mar latod miert erdemes. Ez az erzes lehet az eleted resze.

Baratsaggal Viktor

 

Én, pár nappal később:

Szervusz Viktor!

Hol rontottam el?

 

Viktor:

Szia,

Mire gondolsz?

 

Én:

Önvád, szégyen, volt bennem. Úgy éreztem becsaptam az Égieket, elvesztettem Isten bizalmát. Úgy éreztem áruló vagyok, aki visszaélt a kapott jósággal, lehetőséggel. Mostanra csökkent, de még mindig nem találom magam. Az is eszembe jutott, hogy megfutamodtam a vállalásom elől, vagy ………… csaptam be. Mintha a segítőimtől átpártoltam volna egy másik "csapathoz". Végig gondoltam, és ébren, tudati állapotban semmit nem tettem, ami ezt indokolta volna, de az volt az érzésem, hogy mindent elveszítettem az én hibámból, és a legszörnyűbb az, hogy nem vagyok tudatában a hibámnak. Most sem érzem magam olyan "jónak", mint tegnapelőtt. Szégyellem magam Isten és az entitások előtt.

 

Viktor:

Szia

Ezek mind jo, hogy feljottek. Ez volt a karmad egyik fo pillere amit most tudtal-tudsz le. Jol haladsz de ne vedd magadra Te jo ember vagy es sokat dolgozol erte, hogy a fentiek elismerjenek.

Szeretettel: Viktor

 

Ma:               Még haza sem értünk a spirituális emelés befejezéséről, már a kocsiban elkezdődött a tisztulásunk, tanításunk következő lépése. Az esemény, ami történt velünk, egyikőnknek sem kellemes, de már tudom, hogy ez csak átmeneti állapot, ami szükséges a fejlődésünkhöz. Mi egymást húzzuk, hol így, hol úgy, de a végkifejlet mindig pozitív.

Viktor mondta, hogy az ember legnagyobb betegsége a félelem. Én azt mondom, hogy a másik legnagyobb a türelmetlenség."

(E.)

 

 

 

"Spiritulaitásról:

Az enyém arról szól, hogyan változtassam a gyengeséget, erővé?

Ez a folyamat (mert, az), 1999-ben vette kezdetét, amikor felmerült bennem, hogy a szuper érzékenységemnek nem csak hátránya, hanem előnye is lehet, mivel az éremnek 2 oldala van, tehát a túl reagálások, a pánik és a sok sírás mögött valami más húzódhat meg, amit fontos volt megtalálnom, mert sokan és állandóan szóvá tették a sérülékenységemet.

A másik oldal megkeresési szándéka vitt el olyan helyekre és emberekhez, látszólag véletlenül, akik meghatározói voltak későbbi életemnek.

Szerencsémre, 99%-ban hiteles, értékes és szabadságomat meghagyó oktatókhoz, mesterekhez, segítőkhöz kerültem.

Bizony, szerencsémre, mert kezdetben nem mindjárt érzékelhető a másik ember milyensége.

Több módszert megismertem, tanultam, de többnyire nem érzetem magam, mint segítő hitelesnek benne, mindegyiket tudtam működtetni, de hiányzott belőle valami. Most már tudom: az én belső erőm.

Az egyik mesterem javasolta, hogy találjam majd meg a saját módszerem. Erre törekszem.

Az elmúlt évek alatt, igyekeztem másoknak segíteni. Úgy gondoltam, hogy az a legfontosabb, hogy hitetet adjak másoknak, hogy bármilyen gödörből ki lehet mászni. A hitet adást rendkívül fontosnak tartottam és tartom, mert én ráláttam az életemre, hogy milyen keveset kaptam belőle, pedig rendkívül fontos.

Ezt a másoknak való hit adást aktívan csináltam, csak magamról feledkeztem el. Míg másokat emelgettem, én lemaradtam.

A hitet, a belső erőt, a bizalmat magamra vonatkoztatni nem tudtam.

Mindenki mást különbnek, erősebbnek, okosabbnak, szerencsésebbnek, szebbnek és még sorolhatnám …. tartottam magamnál.

Emiatt alárendelődtem másoknak, saját erőm elfogyott, bizonytalan és sérülékeny voltam.

Rengeteget vajúdtam, agyaltam.

Oly annyira magam ellen fordultam, hogy majdnem „kinyírtam „magam, azaz növesztettem egy rosszindulatú daganatot a mellemben.

3 hete diagnosztizálták.

Most már a szálakat visszagombolyítva tudom, hogy a diagnózis kimondásakor tudtam, hogy tudtam. A tudatom már akkor kereste a megoldást, hisz aznap jártam Viktornál.

Iszonyú volt nézni a papírt, amelyre az van írva: CARCIÓMA.

Az ismerőseimet ( holisztikus orvos, reflexológus, nadis.. stb) azonnal felhívtam, bár akkor még nem tudtam, hogy mit csináljak? Melyik utat válasszam: „orvos/műtét” vagy az „alternatív/az én erők és Isten”?

Mikor a döntést meghoztam, akkor rendeződött mellém igazán a segítség!!!!!

Most már tudom, hogy ez a betegség nagy részt arról szól, hogy TALÁLJAM MEG ÉS ÉLJEM a BELSŐ ERŐMET az ÉGIEK SEGÍTSÉGÉVEL.

A segítség egyik szegmense volt, a Spirituális szint emelés, ami nagyon sok felismerést adott.

Mindegyik arról szólt, hogy legyen legyek valójában ÉN, SAJÁT MAGAM és amiket hordoztam magamban különféle érzet, vágy formájában (még önmagam számára is hihetetlenül), valójában az VAGYOK.

Nem véletlenek álmaink, érzeteink, mert önvalónkból erednek.

Az égi erők mérhetetlen volta mutatta meg magát. Szó szerint, belső képekben, nagyon mélyről fakadóan, mozdulatokból, mondatokból. Szó szerint előbújt belőlem a varázslónő.

Megmutatta magát egy Isteni elv, melyet nem tudtam volna meglátni és tapasztalni ilyen formában, ha nem vehettem volna részt a Spirituális szint emelésen.

És megláttam a nagybetűs, ALÁZATOT is, mellyel viszonyulni kell mindehhez.

Bízom benne, hogy sohasem felejtem el, és a rákból való kigyógyulással jutok el, ahhoz a belső erőhöz, amellyel ÉLNI valójában ÉLNI (nagybetűsen ) tudom az életem."

(IeM)