„Minden emberi lélek halhatatlan, ámde az igazak lelke halhatatlan és Isteni is egyben.”

 Szokratesz

 

" A határtalanság biztonsága adja meg a fejlődésed alapjait... "

 " A teremtés végtelensége határozza meg a korlátaiddal a jövődet..."

   Viktor

 

 

Megosztom az általam érzékelt eseményeket, amivel reményeim szerint hozzájárulhatok annak a csodának a megértésében, amit még Ti átoknak éreztek.

 

Sokszor kértek és figyelmeztettek Minket a Felsőbb erők, hogy amit a Földön képviselünk, az nem a jövőnket és a fejlődésünket szolgálja. Itt a Lélek fejlődéséről szólok, nem a technikai vívmányokról.

 

Lássuk be, hogy igazuk volt mindvégig, hiszen olyan kevesen vagytok, akik boldogok… igaz, van LCD Tv-d, de az is csak egy tárgy, ami nem ad érzéseket, csak érzeteket.

 

Emlékeim szerint egy hete vettem észre, hogy már tényleg semmi nem úgy működik, mint régen. Kerestem és kértem, hogy mutassák meg az okokat. A következőt kaptam képekben.

 

A Föld köré képzelj el egy fehér fény hártyaréteget, ahogy hívják a „fátyol”. Ez a fátyol hivatott arra, hogy az emberek által sugárzott energetikát megtisztítsa, majd magát az embert is. Ennek a folyamatát írtam le az előző üzenetben.

 

Tehát, visszatérve a fátyolra.

 

Folyamatos zsugorodásával egyre nagyobb tömegeket ér el napról-napra. Akik már tettek annak érdekében, hogy magasabb rezgésszámmal rendelkezzenek direkt vagy indirekt úton, nos Ők hamarabb mennek át ezen a változási folyamaton. - A direkt út alatt a szabad akarat által vezérelt cselekedeteket értem /tisztítások, tanfolyamok, meditáció…/, az indirekt út alatt: Ők azok a „jó emberek”, akik nem ártanak készakarva másoknak. –

 

Mit tehetsz a fátyol ellen? SEMMIT, változz!

 

Tudom, ez így túl kemény, de később majd megérted.

 

Aki ennek változásnak az útjára lép, minden segítséget megkaphat, ha kéri. Napi lebontásban egyre többen jönnek át a fátyolon túlra, ahol már vár a segítség Téged is, csak hangsúlyozom, döntsd el. Ne legyél sem a magad, sem a szeretteid irányában közömbös, ebben az esetben a „majd lesz valami” taktika nem fog beválni. Javaslom, hogy minél hamarabb döntsd el, mert még most egy picit könnyebb a feladat.

 

Kezdd a következővel: az oldalon található meditációt hetente háromszor végezd el és mielőtt nekilátsz, kérdd a segítséget a fátyolon túli életbe való megtisztuláshoz, feljutáshoz. Gyújts egy fehér gyetyát. Ne aggódj, érteni fogják. Kik? Sananda, Fény Entitásai, Angyali szféra… szól Hozzájuk. Legyél tiszteletteljes és hálás. Köszönd meg és tegyél érte fizikai szinten is. Kezdjél szedni Omega3-at reggel és este (egy-egy kapszulával minimum 600mg/kapszulánkként) és vegyél vagy Rose Rhodiola, vagy Ginko Biloba, vagy Ginseng kapszulákat. Itt kövesd a tájékoztatójában foglaltakat. Folyamatosan töltöm fel az oldalt információkkal és vezetett meditációval, hogy segítsük ezt a folyamatot Benned.

 

Igyál sok folyadékot.

 

Amivel árthatsz: alkohol, drog, döntésképtelenség, ego, agresszió… ezekben az esetekben nem csak a régi blokkokat és mintákat kell megtisztítani, hanem a folyamatosan bejövőt. Nyilván ez a lehetőség nem egy életre, hanem erre az évre szól.

 

A mai információk szerint a fátyol 6-8 m-re van az emberektől, ha a Magyarországi átlagot nézem. Folyamatosan sűríti az emberek által kibocsátott energetikát, ennek okán a feszültség napról-napra növekszik. Becsléseim szerint 4 hónap múlva éri el a csúcspontot, amikor a fejekhez érkezik és halad lefelé a testen. A kollektív tisztítás után az egyén jön és ez a nehezebb feladat, mert ekkor kezdesz magad ellen harcolni az érzeteid szerint. Megérzed és megéled a gyengeségeidet. Ha az egodat leviszed és befogadod ezt a lehetőséget a változásra, sokkal egyszerűbb lesz véghez vinned.

 

Vizualizáld úgy, mintha egy fehér rétegből - ha felülről nézzük- , először csak a fejed búbja látszik ki és ezt követi a tested többi része.

 

Erről a folyamatról alább olvashatsz, megjelöltem „**”.

 

Ne aggódj, csak dönts… az ígéretemet én is tartom, segíteni fogunk az összes Fénypontos tanítványommal együtt.

 

Szeretettel: Viktor

 

2012-04-04

 

275photo-image03-m

 

Egy üzenetet kellett, hogy leírjak ma reggel. Kérlek, küldjétek el Mindenkinek, aki Számotokra fontos. Olvassátok el és megértitek, miért…

 

Szeretettel: Viktor

 

2012-03-15

 

„Meg kell, hogy értsétek ezt a szükségszerű folyamatot. Egy változást indítottunk el az életetekben, testetekben. Most megmutatjuk mindezt képekben. Az energetikai testetekben képzeljetek el két egymást keresztező tartószerkezetet, mint egy keresztet. Ez a kereszt tartalmazza a hitrendszerbeli alapjaitokat, amit a földi életeitek, de leginkább ez a mostani élet alatt építettetek fel. Tehát minden olyan beidegződést, félelmet, énképet, reakciókat, amit csak a tudatos elme irányításával és egy rendkívül tudatos megértéssel és cselekedettel tudtatok eddig átalakítani. Erre az alapra kerültek rá azokat az energetikai blokkok, amik először az érzéseitekre, majd a fizikai testetekre hatnak, tették nehezebbé az életeteket, illetve hoztak létre betegségeket.

 

Eddig a gyógyítások folyamán a felkerült terheket el lehetett távolítani, de a tartószerkezetet nem vehettük el, mert az érzelmi és a mentális részetek összeomlott volna. (és ugye milyen érdekes, hogy a negatívba kapaszkodtok)

 

Amiért a napokban sírtok és emlékeztek már rég elfeledett fájdalmakra….

 

03.14-én reggel 3 bolygó együttállása következtében egy új minta letöltése indult meg Felétek, nem a Felső Énetekbe, amely csak idővel íródhat át, hanem közvetlenül a Fizikai Testetekbe, Tudatotokba. Ez az első ilyen alkalom a Föld életében. Ez a minta tartalmazza az új, magasabb rezgésű Földön lévő új élet mintáit. Nem lesz világvége, a Föld nem pusztul el, de változnotok kell, amihez minden segítséget megkaptok. Az új minták hatására felhagytok a régi, rossz szokásaitokkal, eltűnik a félelem és a teher az életetekből. Rajtatok áll ennek a folyamatnak a gyorsasága és a sikeressége.

 

** A folyamatról: a fejtetőn keresztül egy finom rezgésű energia érkezik, amely az energiatestetekben található blokkokat kezdi feloldani. Ebben a folyamatban érzelmi kitörések várhatóak, fizikai tünetei is lehetnek, hiszen ahol sűrűbb energetikai lerakódásokkal találkozik, ott ez a finom rezgés többet kell, hogy időzzön, dolgozzon. Ezeken a területeken zsibbadások, mellkasnál légszomj, fejfájás is előfordulhat. Ez a tisztítás a fejtetőtől a talpatok irányába halad. Itt kell megemlítenünk, hogy ez a finom rezgés csak egy bizonyos sűrűségig hat. Azok a lerakódások (régi berögzült félelmek, sérelmek), amik még hátra maradnak, külön sorolandók, de szintén távozniuk kell. Kérjétek meditációban, vagy egy imával a kitisztításukat, vagy forduljatok szakemberhez segítségért.

 

Miután az energetikai testetek tökéletesen megtisztult, kezdődhet a hitrendszerbeli alap (tartószerkezet) eltávolítása. Nem kell, hogy féljetek, nem fogtok összeomlani, egyszerűen nincs már rá szükségetek. Azonban ennek következtében egy teljesen új gondolkodást kell elindítanotok, amiben elsődlegesen az énképeteket kell újra kialakítani.

 

A női és a férfi énetek fogja átvenni ennek a tartószerkezetnek a szerepét. Szintén tudnotok kell, hogy ebben a folyamatban düh, vagy túlzott érzékenység várható, hiszen a közös teherviselésben fele-fele arányban van szükség a női és a férfi energetikára. Mindkettő Bennetek van, de nem egyformán működtek. Csak gondoljatok vissza akár a közelmúltra, a reakcióitokra, hogy mennyire volt férfias, vagy nőies. Most megszűnik a férfi és a női energetika különálló szerepe, hiszen az új Föld új életében az egységre lesz /van/ szükség. Természetesen ennek az egységnek először Bennetek kell megszületnie. Miután a férfi és a női aspektus eggyé vált, távozik a feleslegessé vált (50% feletti) erő. Most már érzitek, miért jár dühvel ( túlzott férfi energetika), illetve intenzív érzékenységgel (túlzott női energetika). Szintén meditációval, illetve imával tudjátok segíteni ezt a folyamatot. Ezzel elérkeztünk a felszabadult energetikai testhez és ennek tökéletes egységéhez. Ez egy tökéletes alap, hogy végre az új minta eggyé váljon a rendszeretekkel. Új érzések, új gondolatok, új rálátások a régi és új szituációkra és a belülről jövő mosoly jelenik meg először Számotokra érzékelhető szinten. Sajnos nem mindenki fogja befogadni ezt a folyamatot. Azok az emberek, akik direkt módon ártanak másoknak (fizikai, érzelmi), folyamatosan termelik az energetikai blokkokat, így a tökéletes tisztulásuk nem lehetséges. Azok, akik az ego hatalma miatt utasítják el, szintén nem tudják befogadni, hiszen az alaptörvény szerint tiszteletben kell tartanunk a szabad akaratot. Ez az ő döntésük. Mindezt hatalmukban áll feloldani, döntésüket megmásítani.

 

Mindezek következtében csoportok fognak kialakulni, egyrészről az egymást segítő, támogató közösségek, akik védik és óvják ezt a tisztaságot és energetikát, úgy, mint egymást. Mindezt nélkülözések és terhek nélkül a feltétel nélküli szeretetben. Másrészről egy másik csoport, hol a feszültség, viszálykodás, hazugság, később mentális zavarok, agybetegségek lépnek fel. A döntés a Ti kezetekben van, mindez nem vallási hovatartozás, vagy a spirituális világban való hit kérdése, hanem csak a tiszteleté. Tiszteled-e saját Magad, fontos vagy-e Önmagadnak annyira, hogy változz. Mindezt nem érzed igazságosnak? Hogy miért kényszerülsz ebbe a helyzetbe? Higgyétek el, ez a kevésbé nehéz és a legkevésbé rossz megoldás. Tudjátok és érezzétek a támogatásunkat ebben a folyamatban és kérjétek a segítségünket.

 

Szeretettel, Fény Entitásai”

 

Bár Ők nem említették, de a hála és a köszönet nélkülözhetetlen az irányukba…

 

Nyirő Viktor

 

www.fenypontok.hu

 

 

>>KRYON ÜZENETE A MAGYAROKNAK
>>Lee Carroll – aki eredetileg hangmérnök – egy amerikai médium, író és előadó, egy Kryonnak nevezett entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni 1989-ben, egy felsőbb dimenzióból. Úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre “szakosodott” csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját. Kryon Itt van a Földdel “a kezdetektől fogva” és ugyanahhoz a családhoz tartozik mint Mihály Arkangyal. Az információk melyeket közzétesz nyomtatásban és online, azt a célt szolgálja, hogy segítsen az embereknek felemelkedni egy magasabb rezgésszintre…
>>
>>Az ő magyaroknak szóló üzenetét olvashatjátok az alábbiakban:
>>Aki jelen inkarnációjában magyarnak anyanyelvűnek született, s beszéli még ezt a nyelvet, él bárhol a Földön, számukra szól ez az információ.
>>Egy picit vissza kell mennünk az időben. Mint mindannyian tudjátok az Atlantiszi időszak legvégén a Föld s rajta az emberiség energetikailag egy alacsonyabb rezgésszintre került, mint ahogyan addig éltetek ezen a bolygón. Ez teljes egészében azt jelentette, hogy a Föld kikerült a Teremtő mágneses tudatmezejéből, egy alacsonyabb frekvenciájú helyet foglalt el az univerzumban.
>>Ezáltal elvesztette az emberiség a kapcsolatát a Teremtővel. Ezért éreztétek magatokat végtelenül egyedül, végtelenül magányosnak, s ezt idővel tudatotok bezárulása is követte. Felvettetek egy sűrű, a mostaninak megfelelő fizikai burkot. Ebben az állapotban megkérdőjeleződött a bolygó helyzete és jövője.
>>S ekkor olyasmi történt, ami az egész Univerzumban egyetlen egyszer történt meg csupán. Nem kozmikus szülők által teremtetten, hanem az Isteni tudatmező saját energiájából teremtett egy lényt. Ennek a lénynek a feladata kizárólagosan az volt a Földre érkezve, hogy olyan energetikai egyensúlyt teremtsen a bolygón, mely lehetővé teszi a Fény megjelenését és terjedését, a bolygó rezgésszintjének emelését, s idővel a bolygónak az Isteni tudatmezőbe való visszatérését segítse. Ez a lény Jézus Krisztus volt.
>>
>>Jézus megszületett emberként. Élete során lépésről lépésre egy felébredési folyamaton ment végig. Majd teljesen felébredve, felismerve, hogy ki ő s miért is érkezett, elkezdhette a feladatát. A történetet, az eseményeket mindannyian ismeritek. Miért hangzott most el mindez? Mert a ti történetetek ti vállalásotok itt kezdődik, amikor Jézus visszatért, anélkül hogy a felemelkedési folyamat befejeződött volna . S ekkor a Föld sok pontján vállaltak csoportok, fénymunkások olyan kiegészítő extra feladatot melyek Jézus munkájának befejezését célozták meg. És most térhetünk rá arra hogy kik vagytok ti.
>>A Föld egy ugyanolyan élőlény mint ti mindannyian, ugyan megjelenési formájában nincs hasonlóság, de energiarendszerét tekintve ugyanúgy csakrákkal, ugyanúgy energia szerkezettel rendelkezik. S az a csoport, akit ti képviseltek a Föld történetében elvállalta a legnehezebb feladatot, a szívcsakra őrzését. Mit jelent ez? A felemelkedési folyamat lényege, hogy a Föld lakosságának nagy része az elme, az értelem vezetése, irányítása és döntései alatt tevékenykedik.
>>A Föld fejlődésének következő lépése , hogy ez az irányítás vissza áll eredeti egyensúlyába. A szív és a lélek veszi át az irányítást. Mert egyetlen energia létezik az univerzumban, egyetlen eredő energia, s ez a szeretet. Az Univerzumot a Mindenható által kisugárzott szeretet energia élteti és működteti. Ti mindannyian tiszta szeretet vagytok, lényetek esszenciája a tiszta szeretet. Ezt az esszenciát magadban hordod fizikai testeden belül. Ezt nevezitek a teremtő lángjának, isteni szikrának, a teremtő magjának stb. Ezt mindannyian magatokban hordozzátok a szívcsakrában.
>>
>>Miért nevez benneteket sok olyan társatok, akik spirituális kérdésekkel foglalkozik a MAG népének, mit jelent ez ? A Föld életében az emberiség tagjai között a magyarok képviselik azt az eredeti energiát, azt a tudást, melyet a szívcsakra tárol.
>>Mi a feladatotok a felemelkedési folyamatban?
>>A Föld energia rendszere, s a ti energia rendszeretek napról napra emelkedik, változik, s az utolsó a harmadik stádiumban vagytok. Ennek is a legvégén. Mi történik a viszonylag gyors felemelkedési szakaszon? Amikor a Föld eléri azt a rezgés szintet, hogy készen áll, akkor a Teremtő különleges rezgés sorozatot indít el az egész Univerzumban. Ez a rezgés sorozat elérve a Földet, segíteni fog benneteket. A Mindenható energiája beáramlik. S minden amit lényedről, aspektusaidról a kristály könyvtárak tárolnak kiáramlik és egy egységes közös tudatmezőt fog létrehozni a Földön.
>>A ti feladatotok kapcsolódni ehhez a tudatmezőhöz és ennek segítségével egymással is összekapcsolódva, a szeretet rácshálójához csatlakoztatni a Föld Szívcsakráját. Ennek az energiának a megtartása, őrzése, védelme konkrétan a ti feladatotok. Mindenre képesek vagytok, semmi nem haladja meg képességeiteket. Minden olyan feladat, ami rátok vár bennetek van. Belétek van kódolva, őrzitek sejtjeitekben, őrzitek DNS rendszeretekben, Ez a KÖZÖS feladatotok, ezenkívül egyénileg mindenkinek külön – külön megvan a saját, személyes feladata is.
>>
>>Amikor Jézus nem folytatta már a Földön konkrét emberi testben élve a Föld energiával való ellátását, akkor bizonyos entitás csoportok a Föld több pontján, köztük ti is, elindultatok, felvállalva feladatotok kiegészítéseként azt, hogy a Jézus által elindított utat segítitek, kiteljesítitek amit Ő elkezdett. Konkrétan történelmetek egy adott pontján elindult egy nép valahonnan keletről. Amikor megérkeztetek fizikailag erre a területre, a Kárpát medencébe, legendáitok mesélnek egy csodáról, egy aranyszarvasról.
>>
>>Ez egy előre megállapodott energetikai jel volt számotokra. Ez jelentette számotokra megállapodás szerint azt, hogy úti célotok felé közeledtek. Mi vonzott? Mi volt a cél? A szívcsakra energiája. Azért jöttetek, hogy a szívcsakra energiáját erősítve segítsétek a Földet. A szív csakra energiájának emelése, őrzése, gyógyítása a ti személyes feladatotok. Életetek során elmétek uralmát, gondolataitok meghatározó mivoltát, lépésről lépésre mindig kicsit gyengítsétek, s adjátok át a helyet az intuíciónak a szív szavának, azoknak az instrukcióknak, melyeken keresztül lelketek vezet benneteket. Ebben a folyamatban segítitek a Földet, hogy a Föld megerősíthesse saját szívcsakrájának energiáit, s ennek az energiának nagyon fontos feladata lesz a felemelkedés során. Ez lesz az első energia, mely átkapcsolódik felsőbb dimenziókba.
>>
>>Tehát megérkeztetek ide a Kárpát medencébe. Intuitívan tudtátok, hogy ide tartotok, tehát megtörtént a letelepedés. S most nézzük meg energetikailag egy kicsit a másik oldalt. A Föld energiáiban nem csak az a folyamat zajlik, ami a Föld rezgésszintjét emeli. Létezik egy másik energia a Földön, akinek ez nem áll szándékában. Nem képviseli az érdekeit. Ez az energia pillanatnyilag a Földön elég jelentős mértékben irányítja a hatalmat. Tökéletesen érzékelte amikor elindultatok Keletről, végig követte utatokat, s tökéletesen érzékelte a megérkezéseteket. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy miért jöttetek, mi célból s annak hogy kik vagytok.
>>Ez az energia hatását jelentős mértékben először akkor fejtette ki, amikor István királyotok, az egyházhoz csatlakozva, megengedte ennek elterjedését, segítve ezt a folyamatot. Ez annyit jelentett, hogy csatlakoztatok ahhoz a hatalmi struktúrához, ami innentől kezdve egységeteket erősen szétzilálta, s veszélyezteti a mai napig.
>>
>>Ezek azok az erők, melyek országotok vezetőire mindig is hatottak, folyamatosan az egység kialakulásának megnehezítését az egységes erők fellépését gátolták. A fény egy nagyon erőteljes entitás segítségével tudott megjelenni történelmetek során s ez Mátyás király volt. Az Ő személyében az Ő inkarnációjában egy olyan nagy hatalmú magas fénylény érkezett hozzátok segítségképpen, aki nagyon mélyre ható energiákat árasztott s kötött meg itt léte során. Virágzott és egységes volt az ország. Olyan tulajdonságok kerültek felszínre, mint a szeretet, az igazságosság, a becsület. Olyan mélyreható, tiszta energiákat sikerült élete és tevékenységei során árasztani, ami életét követően is energetikailag nagyon sokáig hatást gyakorolt erre a területre. A következő ilyen esemény, ami a szabadság irányába tett egy lépést, s ezt energetikai értelemben is értem. Ez az 1848-as szabadság harc. Újfent létrejött az országban valamilyenfajta egység, cél, törekvés, a megszabadulás egysége. Ugyan történelmileg rövid időn belül megakadt ez a folyamat, de energetikailag fantasztikus hatása volt, Mégis milyen érdekes, vagy milyen furcsa, hogy ezt az egységet népként, tudatosan sose éltétek meg itt az inkarnációban. Sőt, azt valljátok magatokról, hogy ti vagytok az a nép aki soha nem tud egységes lenni, egységesen fellépni, képviselni az érdekeit. Fellépni idegenek ellen, Önmaga törvényeit megalkotva, Önmagát megerősítve állni a világban. Hát, ez a dualizmus realitása, ez nem a valóság. Ez csak a ti realitásotok. Így tűnik a lineáris világotokban. Ti egy csodálatos egységet képeztek, azon multidimenzionális részeitek, akiknek nem vagytok tudatában, egy csodálatos együttműködő, összhangban levő szeretetet képviselő csoport, bármilyen nehéz ezt most számodra elképzelni. De én itt vagyok, s nap, mint nap érzékelem őket s dolgozom velük, tehát hidd el nekem. Ez így van. Afelé tartotok, hogy ezt ti is megéljétek. Ennek az energiának a felismerését a megélését akkor fogjátok tudni tudattal követni földi testben levő lényként, amikor konkrétan a felemelkedés során, nekikezdetek a feladatotoknak. Tökéletesen fogjátok tudni, hogy hol vagytok, hova tartoztok, hova kell kapcsolódnotok, és mit kell csináltok. Tökéletesen fogjátok érezni részeteket az egységben.
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>Ne félj a feladattól, képes vagy, hiszen automatikusan ki fognak nyílni azok a kódok, feloldásra kerülnek azok a képességeid, tulajdonságaid, amiket magadban hordasz. Addig is amit meg tudtok tenni az egy olyan lehetőség ami mindig is itt volt. A Kárpát medence egy hatalmas víz területet rejt a földben. Ez a vízterület számotokra részben tökéletesen ismert, hiszen az ország területén nagyon sok helyen, ahol lefúrtok hévizek, törnek fel. Ez a vízrendszer az ország területe alatt egy kristály mező. Amikor dolgoztok egyesével, vagy ketten, vagy csoportban, bármikor meg tudjátok tenni, hogy tudatos energiával tisztítjátok ezt a vízmezőt. Köztudott, hogy a víz egy intelligens, kommunikáló energia. Tudattal rendelkezik. Küldd le szeretetedet, azokat a pozitív gondolatokat, amit Föld anyának szánsz. küldj energiát ebbe a vízbe, s tudatosan kezd el tisztítani, s eltávolítani azt az energiát, amit már jó elengedni. Ennek több rétegű hatása lesz, ha ez a víztömeg befogadja, akkor teljes mezőként a fénymunkások energiájának, tudatának, jó akaratának, szeretetének egy egységes mezőjeként kezd el működni. Vannak területek, ahol ez már működik, ahol már csodálatosan tiszta. Egységessé kell tenni.
>>A Földet körülveszi a kollektív tudat mezője, valamint egy magasabb régióban a szeretet rácshálója. Körülveszi még a mágneses rácsháló, és különböző energetikai háló. Évek óta mondjuk, hogy legfontosabb feladatotok a kollektív gondolkodásból a kollektív tudat mezőből való kiszakadás. Hogy tudod te ezt konkrétan megtenni? Vannak elképzeléseid a felemelkedésről az utána történő eseményekről, az életedről. Nagyon konkrétan meg tudod fogalmazni azt, hogy te mit szeretnél. Hogyan szeretnél élni. Mit szeretnél érezni. Békében szeretnél lenni. Szeretetben, bőségben egészségesen, harmóniában, és egy csodálatos békés, játszmáktól, manipulációtól, csalásoktól mentes világban. Ezt mindannyian egységesen szeretnétek.
>>ALKOSD MEG, KONKRÉT képekben, GONDOLATILAG, a te saját jövődet. És erre gondolj minél többet, erősítsd gondolatilag ezt az energiát, minél több gondolatot, minél több energiát adsz hozzá ehhez a képhez annál inkább alakítod nap mint nap.
>>Alakíts egy magot, alakíts egy alap elképzelést, és ehhez mindig tegyél hozzá valamit, egészítsd ki mindig valamivel, egészítsd ki újabb ötletekkel, de az alapötletet mindig tartsd észben, és ha minden nap, napi rendszerességgel adsz hozzá egy pici energiát, akkor ez a mező, ez a gondolat mező ez az energia egyre több lesz, egyre nagyobb lesz, egyre jobban gyarapszik.
>>HA MINDEN FÉNYMUNKÁS AZ ORSZÁGOTOKBAN NAP MINT NAP NÖVELI EZT AZ ENERGIA MEZŐT, AKKOR A KOLLEKTÍV mező és a szeretet rácshálója között létre tudtok hozni egy olyan tudatmezőt, ami tiszta, ami legszentebb, leginkább szívből és szeretetből megalkotott gondolataitok mezeje.
>>Tarts igényt saját szuverén önállóságodra, saját szabadságodra, tarts igényt saját manipuláció mentes létezésedre. Tarts igényt arra, hogy fénylényként ezt megéld, hogy lényed valódi esszenciája át tudja mosni, át tudja járni összes sejtedet, hogy valódi lényed energiája kitáguljon, kiáradjon, betöltse lényedet. Add át neki a stafétát. S meglátod, hogy megjelennek a csodák az életedben. Megjelenik az az élmény, amikor már nem azt érzed, hogy kicsi vagy, amikor már nem azt érzed, hogy nem vagy jó, amikor már nem azt érzed, hogy nincs miért szeretni téged. Csodálatos vagy! A teljes tökéletességet hordozod magadban. És a tökéletességed, a lelked megnyilvánulni vágyik!
>>NE ENDGEDD MEG SENKINEK, HOGY BEFOLYÁSOLJON, HOGY FÉLELMET GERJESSZEN BENNED. ÉS bárki bármit mond, nem igaz, hogy neked nincs ilyen vagy olyan képességed, nem igaz, hogy nem vagy képes valamire! Nem igaz, hogy nem vagy szép. Nem igaz, hogy nem vagy tökéletesen egészséges. Mindez nem igaz, mindez illúzió! Körülveszed saját lényedet, falakkal, hitekkel. Körülveszed saját lényedet olyan elképzelésekkel, amit mástól vettél át. Gondold el fény lényként születettél meg abban a KICSI TESTBEN, és körülvett a jelen világ, és amint megtanultál a 3 D-ben járni, beszélni, eligazodni, bármit amit megtanultál, AZT VALAKI MONDTA NEKED, VALAKI MEGMUTATTA, VALAKI SEGÍTETT, s ez a valaki mindig ember volt. A családod, a barátaid, az ismerőseid, a tanáraid. Mások által mondott igazságokat vettél át, mások által mondott gondolatokat fogadtál be, s ennek az összképeként HISZEL MAGADRÓL VALAMIT. EZEK FALAK. És közte fogalmad nincs, hogy ki vagy te valójában, Ki az a lény, aki ebben a testben lakik. Fedezd fel, ott van benned, esszenciaként.
>>És üzeneteket küld a saját érzéseiden keresztül, így tud kommunikálni veled. Üzenteket küld intuíción keresztül. Rögtön jelzi, ha az úton vagy, mert jól érzed magad, és kiegyensúlyozott vagy, és rögtön jelzi, ha letértél a saját utadról, az előre megtervezett saját utadról, mert érzed, hogy valami nem jó. Mert érzed hogy nem vagy egyensúlyban. Jelez, s te egyre finomabban egyre érzékenyebben tudod venni ezeket a jelzéseket, hát kezdj el figyelni rá! Egyre jobban, egyre mélyebb szinten halld meg azt a halk kis belső hangot!.„Annyi ember él a Földön, de végül minden egyvalakitől függ.

Néha még kétségbe esem, ha kifulladok de tudom, hogy ebben a tökéletlen Világban,

van valami szépség, amit csakis én láthatok, erő, amit senki nem vehet el.” Crazy Beautiful

" A hálát ne várd el, érdemeld ki"

"Hinned kell a boldogság lehetőségében, hogy csakugyan boldog légy.

Az vagy, amit gondolsz, és csak azt tudod elgondolni, amiben hiszel.

Ne gondolj a hanyatlásodra, mert bekövetkezik.

Ne gondolj a veszteségre, mert veszteségek érnek.

Ne gondolj a szomorúságra, mert lelked sötétségbe borul.

Ne gondolj a rosszra, mert a mélybe taszít.

A jó gondolat: ajándék, szárnyalás, magasba vágyódás, felemelkedés...

Élni csupán a legtisztább vágyak szerint érdemes.

Attól függően, hogy vágyaink keserűek, vagy édesek, fanyar vagy boldog lesz az életünk.

Képzeld el, amit kívánsz, és kívánd, amit elképzeltél.

 

A boldogság vágy, a képzelet hit, a cselekedet megvalósulás.´

(Tatiosz)


Ahogyan mi látunk Benneteket (üzenet a szellemvilágból)

 

 

Gyermeki énetekhez szeretnék szólni, ahhoz az őszinte és tiszta, még előítéletektől mentes Gyermekhez, akik voltatok és aki még mindig Bennetek él.

Mit szólnátok hozzá, ha most ejtenénk egy vágást a szíveteken, s a mellkasotokon hosszában, s az összes félelmet, bánatot és sértettséget kiemelnénk? Mihez kezdenétek ekkor? Mihez kezdenétek ezzel az ürességgel, s mi lenne az első, amit kívánnátok? Értékek, megbecsültség, elismerés, hatalom, vagy esetleg pénz? Gyermeki énetek nem ezt kérné…, hiszen ezek csak a mostani gondolataitok. Amit kívánnátok, az az, hogy szeressenek Benneteket. Később talán azt, hogy megértsétek, mi az a boldogság. Tegye fel a kezét az, aki boldog! S most ezek közül tegye le, aki meg tudja fogalmazni, hogy miért. Akinek a keze még mindig a levegőben van, az én szememben Ők azok, akik érzik, mi az a boldogság. Engedjétek meg Magatoknak ezt az érzést, s engedjétek meg Magatoknak, hogy szeressenek Benneteket, hogy álmodozzatok, féljetek, hogy elégedettek legyetek, s hogy merjétek élvezni a most pillanatát.

Azzal a gyermeki tisztasággal és fénnyel élitek az életeteket, higgyétek el, hogy magasabbra és messzebbre juttok. Nem új dolgokat tanítunk Nektek, hanem csak azt, amit már tudtok. Ahhoz, hogy az élet mestereivé válhassatok, meg kell, hogy értsétek, mi az a szeretet. Ez nemcsak egy szó, vagy egy megfoghatatlan kellemes érzés, ez egy állapot, amit a teremtéseteknél lekódoltunk. Most ez lett a mentsváratok, az utolsó kapaszkodó pont, ami által egy új jövőt létrehozhattok, megteremthettek Mindannyiatoknak. Arra kérünk Benneteket, hogy bízzatok a saját teremtő erőtökben és higgyétek el, hogy nem egy csoda szükségeltetik ahhoz, hogy minden megváltozzon. Ti magatok kelletek hozzá. A Ti szándékotok, a Ti érzéseitek. Az értékrendetek átalakítása szükséges mindehhez.
De akár vegyünk csak egy példát: kinek mi az, ami boldoggá teszi? S a legfőbb kérdés, hogy mindez mennyi ideig tart? Csukd be a szemed és koncentrálj, s miközben az emlékeidben kutatsz, figyeld a saját érzésed, s tedd fel Magadnak azt a kérdést, hogy mikor voltál a legboldogabb? Talán Magadnak sem vallod be, talán már nem emlékszel rá, vagy elvesztette fontosságát, de akkor, amikor a szüleid átkaroltak és élvezted a szeretetüket és védelmüket.

Mindannyiotoknak szeretetre van szüksége. Amikor ezt az érzést nem kaphatjátok meg, akkor kikényszerítitek egymástól. Hogy hogyan lehet ezt elérni? Nagyon egyszerű. A Ti hitetek szerint a sajnálat az eszköze. Egy olyan eszköz, amellyel úgy vélitek, hogy a szeretet megkapható. Tehát, ha sajnálnak, akkor az csak azért lehet, mert szeretnek. Ez részben így igaz, de miért nem meritek mindezt felvállalni? Miért nem mutatjátok ki egymás felé? Merjetek beszélni róla, merjetek tenni érte. Bátran lépjetek oda, öleljétek meg, mondjátok el, hogy szeretitek, hiszen Ő ugyanúgy vágyik rá, ahogyan Ti is. Merjétek megtenni az első lépést, s ezt ne a szükség hozza meg, hanem a vágy. A vágy arra, hogy változtassatok

az életeteken. Miért csak csendben vágytok rá? Miért féltek attól, hogy ezt a vágyatokat más megérezheti? Mintha kiírnátok egy táblára, de letakarnátok… Gyakran úgy érzitek, hogy szeretni valakit legfőképp csak az értékei miatt lehet, de az érték, az csak egy felvett állapot, ami rengeteg összetevő függvénye: függ az adott ember hozott és felvett rendszereitől. Válassz ki egy olyan embert, akit szeretsz és nem a családodhoz tartozik! Hunyd be a szemed és képzeld Magad elé! Most lassan, sorjában szedd le róla az összes olyan értéket, amit hozott, felvett, vagy tanult. Mi maradt? Csak a rezgése és a tisztasága, amit nem vesztek néha észre. Érezhetitek talán, de nem az az első, amit figyeltek. A mi szemünkben viszont ez a legfontosabb. Ez a fejlődésetek legfőbb alapja itt a Földön, hiszen Mindannyian azért születtetek le, hogy fejlődjetek, hogy teljesítsétek karmikus feladataitokat, tapasztaljatok, hogy mindezek által növekedjen a rezgésszámotok.

Ezen az úton végig Mellettetek vagyunk, segítünk Benneteket, ha tudjuk és kimutatjátok, hogy szükségetek van rá. A szükség ne csak a bajban legyen, legyen része a hétköznapjaitoknak, a problémátokat ne súlyozzátok és ne osszátok fel különböző csoportokra. Mi az életetekben és az életetek jobbá tételében tudunk segíteni. A kisebb megoldandó feladat, amit Ti abban a pillanatban lehet, hogy elenyészőnek gondoltok, az lehet, hogy éppen egy olyan folyamat része, ami a későbbiekben nagyobb kihatással lehet életetekre. Egy nagyobb probléma pedig lehet, hogy csak a kicsúcsosodás, vagy a lezárás. Mindkettő egyaránt fontos. Csak osszátok meg velünk, hogy segíthessünk. Nem várunk mást, csak a hálát érte, hiszen mi is ettől emelkedünk.

Legyél áldott, aki elolvasod, s jussanak eszedbe szavaink a kellő pillanatban, hogy egy kicsit másképp cselekedhess, mint eddig, hogy felboríthasd a régi rendedet és kialakíthass egy újat.