Egy picit a fekete mágiáról és azon belül a szerelmi kötésekről.

Amikor egy mágus valaki felkérésére /felkérő/ egy szerelmi kötést hoz létre akkor a következőket teszi.

Az Ő köréből /szellemlények köréből/ akikkel leszerződött, felkér szellemlényeket, hogy végezzék el az alábbi feladatokat.

A kiválasztott személy, - akire a kötést teszik - tudatát teljesen letisztítják, kiszednek minden neheztelést, félelmet és negatív gondolatot. A személy megkapja az ürességet. Mindezek után a figyelmét száz százalékosan a felkérő felé irányítják. Ők vágyat nem keltenek, ezeket már a mi hitrendszerünk teszi meg, hiszen a gondolataink ezentúl csak egy személy - a felkérő - körűl forognak. Ez a folyamat csak egy hirtelen felszálló és felerősödő energetika és miután a gondolataink a hétköznapjaink hatására ismét elkezdenek terhelődni és megtelni, ez az érzés alább hagy.

Ezeket a szellemlényeket úgy képzeljétek el, mint egy gondokkal küzködő cég életében a problémamegoldó. Drasztikus és gyors lépéseket tesz, ezáltal hatékony. 

 

 

Teremtés fehér mágiával:

Vegyél egy szál fehér gyertyát.

Írd le pontosan, pontokba szedve azt, hogy mit és meddig szeretnél megkapni.

(párkapcsolat 42 pont - milyen legyen a leendő méltó társam - )

(munka minimum 30 pont)

A lista elején a megszólítás a következő:

Kedves Fény Entitásai, Angyalok, szeretnélek megkérni Benneteket, hogy segítsetek megvalósítani az álmaimat, vágyaimat, céljaimat jelen fizikai életemben.

Kérlek segítsetek (ebben és ebben), hogy mindez (dátum - a kezdéstől számított 45 napon belül, de itt a dátumot kell mondani) megvalósuljon.

pl.. 2012 november 1.-én kezded, akkor "Kérlek segítsetek, hogy mindez 2012 december 15 ig megvalósuljon.

A negatív energiák nem hatnak Rám, minden negatív szálljon vissza oda ahonnan jött és alakuljon át fénnyé.

A lista végén ne felejtsd el megköszönni.

Este nyolc után gyújtsd meg a gyertyát, fogd a bal kezedbe, legyél nyugodt és figyelmes. Sugározd a tiszteletet. Olvasd el lassan a megszólítással a listádat, majd fújd el a gyertyát.

Hét napon át tedd minden este ugyan ezt, majd a hetedik napon a felolvasás végeztével égesd le a gyertyát és égesd el a papírt.